Bruk Shazam med Apple Music, Spotify med mer

Koble Shazam til Apple Music eller en annen tjeneste for musikkstrømming for å lytte til sanger du har identifisert.

Når du har identifisert en sang, trykker du på Play-knappen (Spill) ved siden av en Shazam for å høre et utdrag. For å lytte til hele sangen, koble Shazam til Apple Music eller en annen musikkstrømmetjeneste som Shazam støtter.

Koble til Apple Music

Trykk på Apple Music-knappen i nærheten av en Shazam for å lytte til sangen i Apple Music. Hvis du har et Apple Music-abonnement, kan låter du tidligere har shazamet, automatisk bli lagt til i spillelisten Mine Shazam-spor i Musikk-appen. På iPhone eller iPad sveiper du opp til My Music (Min musikk) fra hovedskjermbildet i Shazam, trykker på Settings-knappen (Innstillinger)  og slår på «Sync Shazams to Apple Music» (Synkroniser Shazamer til Apple Music).

Du kan også legge til en Shazam i en annen Apple Music-spilleliste uten å forlate Shazam-appen. Bare trykk på «Add To» (Legg til i) ved siden av en Shazam, og trykk deretter på spillelisten. Hvis du ikke allerede har et abonnement, kan du finne ut hvordan du blir med i Apple Music.

Hvis du ikke kan legge til sanger i en spilleliste, må du sørge for å synkronisere musikkbiblioteket ditt med Apple Music.

Koble til Spotify

Hvis du har Spotify-appen på enheten din, kan du også koble Shazam til Spotify-kontoen din:

1. På iPhone eller iPad sveiper du opp til My Music (Min musikk) fra hovedskjermbildet i Shazam. På Android sveiper du til venstre til biblioteket fra hovedskjermbildet i Shazam.
  2. Trykk på Settings-knappen (Innstillinger) , og trykk deretter på Connect (Koble til) ved siden av Spotify.
  3. Trykk på Godta i Spotify. For å synkronisere Shazamer automatisk til en «My Shazam Tracks»-spilleliste (Mine Shazam-spor) i Spotify trykker du på OK.

Når du har koblet Shazam til Spotify-kontoen din, kan du høre på Shazamene dine:

• For å lytte til hele sangen i Spotify, trykk på Spotify ved siden av en Shazam.
  • Lytt til Shazamer i «My Shazam Tracks»-spillelisten (Mine Shazam-spor) i Spotify-appen.

Hvis du først valgte å ikke synkronisere Shazamer med Spotify, kan du når som helst velge å gjøre dette i Shazam-innstillingene.

Koble til Deezer

Hvis du har Deezer-appen på enheten din, kan du også åpne sanger med Deezer-kontoen din. Trykk på More-knappen (Mer)  ved siden av en Shazam, og velg deretter «Open in Deezer» (Åpne i Deezer).

Koble til YouTube Music på Android-enheter

For å lytte til en Shazam i YouTube Music på Android-enheten din, trykk på More-knappen (Mer)  ved siden av en Shazam, og velg «Open in YouTube Music» (Åpne i YouTube Music).

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.