Bruke Shazam med Apple Music, Snapchat med mer

Du kan lytte til Shazamer med Apple Music eller andre musikktjenester. Du kan også bruke Shazam med Snapchat.

Lytte til Shazamer

Når du har identifisert sanger med Shazam, sveiper du til biblioteket for å se tidligere Shazamer. Deretter kan du bruke disse tjenestene til å lytte til Shazamene dine.

Apple Music

Trykk på Apple Music-knappen i nærheten av en Shazam for å lytte til den sangen i Apple Music. Sanger du har brukt Shazam på, legges også automatisk til i en spilleliste kalt Mine Shazam-spor i Musikk-appen. Hvis du ikke allerede er abonnement, kan du bli spurt om du vil bli med i Apple Music.

Spotify

Hvis du har Spotify-appen på enheten din, kan du også koble Shazam til Spotify-kontoen din. Trykk på Innstillinger-knappen  øverst i biblioteket, og trykk deretter på Koble til ved siden av Spotify. Spotify blir standard strømmetjeneste for Shazam-appen.

Deezer

Hvis du har Deezer-appen på enheten din, kan du også åpne sanger med Deezer-kontoen din. Trykk på Mer-knappen  ved siden av en Shazam, og velg deretter «Åpne i Deezer».

Google Play Music

For å lytte til en Shazam i Google Play Music trykker du på Mer-knappen  ved siden av en Shazam, og deretter velger du «Åpne i Google Play Music».

Kjøpe sanger du har identifisert med Shazam

På iPhone og iPad kan du kjøpe sanger fra iTunes Store med eller uten et Apple Music-abonnement. På Android-enheter kan du kjøpe sanger fra Google Play Music.

1. I Shazam sveiper du til biblioteket.
  2. Trykk på sangen du vil kjøpe, for å åpne den i Shazam.
  3. Trykk på Mer-knappen .
  4. Trykk på «Kjøp i iTunes».

Bruke Shazam i Snapchat

Shazam er innebygd i Snapchat – du trenger ikke Shazam-appen eller en Shazam-konto for å bruke Shazam med Snapchat.

• For å identifisere en sang med Shazam i Snapchat åpner du kameraskjermen, og deretter trykker du og holder inne på denne skjermen for å bruke Shazam på en sang. Du kan sende den nye musikkoppdagelsen din som en Snap.
  • For å se tidligere Shazamer i Snapchat går du til Snapchats Innstillinger-skjerm, og deretter trykker du på Shazam under Tilleggstjenester.