Bruke Shazam med Apple Music, Snapchat med mer

Lytt til Shazamer med Apple Music eller andre musikktjenester. Du kan også bruke Shazam med Snapchat.

Lytte til Shazamer

Når du har identifisert en sang, trykker du på Play-knappen (Spill) ved siden av Shazam for å høre et utdrag. For å lytte til hele sangen kobler du Shazam til Apple Music eller en annen musikkstrømmetjeneste som Shazam støtter.

Resultatskjermen til Shazam på iPhone

Apple Music

Trykk på Apple Music-knappen i nærheten av en Shazam for å lytte til den sangen i Apple Music. Hvis du har et Apple Music-abonnement, kan låter du tidligere har shazamet, automatisk bli lagt til i spillelisten Mine Shazam-spor i Musikk-appen. På iPhone eller iPad sveiper du opp til My Music (Min musikk) fra hovedskjermbildet i Shazam, trykker på Settings-knappen (Innstillinger) , og deretter slår du på «Sync Shazams to Apple Music» (Synkroniser Shazamer til Apple Music).

Du kan også legge til en Shazam i en annen Apple Music-spilleliste uten å forlate Shazam-appen. Bare trykk på «Add To» (Legg til i) ved siden av en Shazam, og trykk deretter på spillelisten. Hvis du ikke allerede har et abonnement, kan du lese om hvordan du blir med i Apple Music.

Hvis du ikke kan legge til låter i en spilleliste, må du sørge for å synkronisere musikkbiblioteket ditt med Apple Music.

Spotify

Hvis du har Spotify-appen på enheten din, kan du også koble Shazam til Spotify-kontoen din:

1. På iPhone eller iPad sveiper du opp til My Music (Min musikk) fra hovedskjermbildet i Shazam. På Android sveiper du til venstre til biblioteket fra hovedskjermbildet i Shazam.
  2. Trykk på Settings-knappen (Innstillinger) , og trykk deretter på Connect (Koble til) ved siden av Spotify.
  3. Trykk på Godta i Spotify. For å synkronisere Shazamer automatisk til en «My Shazam Tracks»-spilleliste (Mine Shazam-spor) i Spotify trykker du på OK.

Når du har koblet Shazam til Spotify-kontoen din, kan du høre på Shazamene dine:

• For å lytte til hele sangen i Spotify trykker du på Spotify ved siden av en Shazam.
  • Lytt til Shazamer i «Mine Shazam-spor»-spillelisten i Spotify-appen.
    Hvis du først valgte å ikke synkronisere Shazamer med Spotify, kan du når som helst velge å gjøre dette i Shazam-innstillingene.

Deezer

Hvis du har Deezer-appen på enheten din, kan du også åpne sanger med Deezer-kontoen din. Trykk på More-knappen (Mer)  ved siden av en Shazam, og velg deretter «Open in Deezer» (Åpne i Deezer).

YouTube Music

For å lytte til en Shazam i YouTube Music på Android-enheten din trykker du på More-knappen (Mer)  ved siden av en Shazam, og deretter velger du «Open in YouTube Music» (Åpne i YouTube Music).

YouTube Music er ikke tilgjengelig i Shazam på iPhone, iPad eller iPod touch.

Bruke Shazam i Snapchat

Shazam er innebygd i Snapchat – du trenger ikke Shazam-appen eller en Shazam-konto for å bruke Shazam med Snapchat.

• For å identifisere en sang med Shazam i Snapchat åpner du kameraskjermen, og deretter trykker du og holder inne på denne skjermen for å bruke Shazam på en sang. Du kan sende den nye musikkoppdagelsen din som en Snap.
  • For å se tidligere Shazamer i Snapchat går du til Snapchats Innstillinger-skjerm, og deretter trykker du på Shazam under Tilleggstjenester.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.