Om flere iTunes-biblioteker og macOS Catalina Beta

Den første betautgivelsen av macOS Catalina støtter ikke veksling mellom flere iTunes-biblioteker. Dette må du gjøre hvis du har flere iTunes-biblioteker og installerer denne betaversjonen.

Installer betaprogramvare fra Apple på enheter som ikke brukes i produksjon og ikke er forretningskritiske. Vi anbefaler på det sterkeste at du installerer betaprogramvare på et sekundært system eller en sekundær enhet, eller på en sekundær partisjon på Macen din. AppleCare støtter ikke førlanseringsprogramvare. Du kan bruke appen Tilbakemeldingsassistent til å gi Apple tilbakemeldinger.

Hvis du bruker flere iTunes-biblioteker, må du sørge for at du har tilgang til en offisielt støttet versjon av macOS før macOS Catalina blir allment tilgjengelig denne høsten. Den første betaversjonen av macOS Catalina åpner bare iTunes-biblioteket du tidligere har valgt på Mac.

Før du installerer macOS Catalina Beta, velger du iTunes-biblioteket du vil bruke på testmaskinen:

1. I iTunes-appen på Mac velger du iTunes > Avslutt iTunes.
  2. Hold Tilvalg-tasten nede mens du åpner iTunes.
  3. Klikk på Velg bibliotek i vinduet som vises.

Det iTunes-biblioteket du velger, blir også det biblioteket som åpnes med betaversjonene av Apple Music, Apple TV og Apple Podcasts. Andre musikkfiler, annet mediainnhold og andre iTunes-biblioteker du har, vil fortsatt være der du har lagret dem.

Les mer om de nye Apple Music-, Apple TV- og Apple Podcasts-appene som kommer denne høsten.