Bytt bibliotek med Musikk-appen eller Apple TV-appen i macOS Catalina

Finn ut hvordan du oppgraderer, bruker og bytter mellom flere mediebiblioteker i macOS Catalina.

Oppgrader iTunes-biblioteket i macOS Catalina

Når du åpner Apple Music-appen eller Apple TV-appen for første gang i macOS Catalina, blir iTunes-biblioteket oppgradert så du kan bruke det med de nye appene. Hvis du har flere iTunes-biblioteker, må du oppgradere hvert av dem før du kan bruke dem og bytte mellom dem i macOS Catalina.

Bytte til et annet iTunes-bibliotek

1. Hold inne Tilvalg-tasten, og åpne Musikk-appen eller Apple TV-appen.
  2. Klikk på Velg bibliotek i vinduet som vises.
  3. Velg et bibliotek og klikk på Velg.

Finn ut mer om hva som skjer når du oppgraderer et annet iTunes-bibliotek.