Slik rengjør du glass med nanotekstur på Apple-skjermen

Hvis Apple Pro Display XDR eller iMac har glass med nanotekstur, må du følge disse viktige retningslinjene for å forhindre skade når du rengjør skjermen.

Rengjøring av glasset med nanotekstur

For å fjerne støv eller flekker fra glasskjermen med nanotekstur, bruker du kun poleringskluten som fulgte med Pro Display XDR eller iMac.

Hvis du må fjerne vanskelige flekker, kan du fukte kluten med en oppløsning bestående av 70 prosent isopropylalkohol (IPA).

Bruk aldri noen annen klut til å rengjøre glasset med nanotekstur. Hvis du mister den medfølgende kluten, kan du bestill en ny poleringsklut fra Apple.

Rengjøring av poleringskluten

1. Vask poleringskluten for hånd med oppvasksåpe og vann.
  2. Skyll grundig.
  3. La poleringskluten lufttørke i minst 24 timer.