Bruk flere skjermer med Mac Pro (2019)

Finn ut hvordan du kobler flere skjermer (som 4K-, 5K- og 6K-skjermer) til Mac Pro (2019) via Thunderbolt 3 og HDMI.

Du kan koble opptil 12 skjermer til Mac Pro, avhengig av grafikkortet den har. Velg grafikkortet ditt for å finne ut hvilke porter du skal koble skjermene til:

Koble skjermer til Thunderbolt 3-portene på Mac Pro

Du kan koble skjermer til HDMI- og Thunderbolt 3-portene på Mac Pro og Radeon Pro MPX-modulen. Finn ut mer om adaptere for Thunderbolt 3-portene på Mac.

Hvis du vil koble skjermer til Thunderbolt 3-portene på toppen* og baksiden av Mac Pro, må du ha minst én Radeon Pro MPX-modul installert. Hvis du ikke har en Radeon Pro MPX-modul installert, kan Thunderbolt 3-portene på Mac Pro bare brukes til data og strøm.

Støttede skjermkonfigurasjoner

Mac Pro støtter følgende skjermkonfigurasjoner, avhengig av grafikkortet den har.

6K-skjermer

• To Pro Display XDR-skjermer eller 6K-skjermer med en oppløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro 580X MPX-modul, Radeon Pro Vega II MPX-modul eller Radeon Pro Vega II Duo MPX-modul.
  • Tre Pro Display XDR-skjermer eller 6K-skjermer med en oppløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro 5700X MPX-modul.
  • Fire Pro Display XDR-skjermer eller 6K-skjermer med en oppløsning på 6016 x 3384 ved 60Hz koblet til to Radeon Pro Vega II MPX-moduler.
  • Seks Pro Display XDR-skjermer eller 6K-skjermer med en oppløsning på 6016 x 3384 ved 60Hz koblet til to Radeon Pro Vega II Duo MPX-moduler.

5K-skjermer

• To 5K-skjermer med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro 580X MPX-modul.
  • Tre 5K-skjermer med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro Vega II MPX-modul.
  • Fire 5K-skjermer med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro Vega II Duo MPX-modul.
  • Seks 5K-skjermer med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til to Radeon Pro W5700X MPX-moduler, to Radeon Pro Vega II MPX-moduler, eller to Radeon Pro Vega II Duo MPX-moduler.

4K-skjermer

• Seks 4K-skjermer med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro 580X MPX-modul, Radeon Pro W5700X MPX-modul eller Radeon Pro Vega II MPX-modul.
  • Åtte 4K-skjermer med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro Vega II Duo MPX-modul.
  • Tolv 4K-skjermer med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koblet til to Radeon Pro Vega II MPX-moduler eller Radeon Pro Vega II Duo MPX-moduler.

Start Mac Pro

Når du starter Mac Pro, vises bildet først på én av skjermene. De andre skjermene viser bildet når Mac er ferdig med oppstarten. Hvis én eller flere skjermer ikke viser noe bilde etter at oppstarten er fullført, må du sjekke at skjermene og eventuelle skjermadaptere er riktig koblet til.

Hvis du bruker Boot Camp og har et tredjeparts grafikkort fra AMD, må du kanskje bruke andre AMD-drivere i Windows.