Bruk flere skjermer med Mac Pro (2019)

Finn ut hvordan du kobler flere skjermer (som 4K-, 5K- og 6K-skjermer) til Mac Pro (2019) via Thunderbolt 3 og HDMI.

Du kan koble opptil 12 skjermer til Mac Pro avhengig av grafikkortet den har. Velg grafikkortet ditt for å finne ut hvilke porter du skal bruke til å koble til skjermene:

Koble skjermer til Thunderbolt 3-portene på Mac Pro

Du kan koble skjermer til HDMI- og Thunderbolt 3-portene på Mac Pro og Radeon Pro-MPX-modulen. Hvis skjermen bruker DisplayPort eller HDMI, kan du koble den til en Thunderbolt 3-port på Mac Pro via en Thunderbolt 3-adapter.

Hvis du vil koble skjermer til Thunderbolt 3-portene på toppen og baksiden av Mac Pro, må du ha minst én Radeon Pro-MPX-modul installert. Hvis du ikke har en Radeon Pro-MPX-modul installert, kan Thunderbolt 3-portene på Mac Pro bare brukes til data og strøm.

Støttede skjermkonfigurasjoner

Mac Pro støtter følgende skjermkonfigurasjoner avhengig av grafikkortet den har.

6K-skjermer

• To Pro Display XDR-skjermer eller 6K-skjermer med en oppløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro 580X-MPX-modul, Radeon Pro Vega II-MPX-modul eller Radeon Pro Vega II Duo-MPX-modul.
  • Fire Pro Display XDR-skjermer eller 6K-skjermer med en oppløsning på 6016 x 3384 ved 60Hz koblet til to Radeon Pro Vega II-MPX-moduler.
  • Seks Pro Display XDR-skjermer eller 6K-skjermer med en oppløsning på 6016 x 3384 ved 60Hz koblet til to Radeon Pro Vega II Duo-MPX-moduler.

5K-skjermer

• To 5K-skjermer med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro 580X-MPX-modul.
  • Tre 5K-skjermer med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro Vega II-MPX-modul.
  • Fire 5K-skjermer med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro Vega II Duo-MPX-modul.
  • Seks 5K-skjermer med en oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz koblet til to Radeon Pro Vega II-MPX-moduler eller Radeon Pro Vega II Duo-MPX-moduler.

4K-skjermer

• Seks 4K-skjermer med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro 580X-MPX-modul eller Radeon Pro Vega II-MPX-modul.
  • Åtte 4K-skjermer med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koblet til én Radeon Pro Vega II Duo-MPX-modul.
  • Tolv 4K-skjermer med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz koblet til to Radeon Pro Vega II-MPX-moduler eller Radeon Pro Vega II Duo-MPX-moduler.

Start Mac Pro

Når du starter Mac Pro, vises bildet først på én av skjermene. De andre skjermene viser bildet når Mac er ferdig med oppstarten. Hvis én eller flere skjermer ikke viser noe bilde etter at oppstarten er fullført, må du sjekke at skjermene og eventuelle skjermadaptere er riktig koblet til.

Hvis du bruker Boot Camp og har et tredjeparts grafikkort fra AMD, må du kanskje bruke andre AMD-drivere i Windows.