Oppgradere Påminnelser-appen i iOS 13 eller nyere

For å bruke de nye Påminnelser-funksjonene i iOS 13 eller nyere – smarte lister, en ny hurtigverktøylinje med mer – må du oppgradere påminnelsene i iCloud.

Oppgraderte påminnelser er ikke kompatible med tidligere versjoner av iOS og macOS. Hvis du oppgraderer påminnelsene på en iPhone med iOS 13 eller nyere, får de andre enhetene dine – for eksempel iPad og Mac – ikke tilgang til påminnelsene inntil du har oppdatert iPad til iPadOS, eller Mac til macOS 10.15 Catalina. Finn ut hva du kan vente deg frem til alle enhetene dine har den nyeste programvaren.

Du kan alltid se påminnelsene dine på en Mac eller PC ved å logge på iCloud.com med en kompatibel nettleser.

Oppgraderingsprosessen

Se til at enheten er koblet til internett før du åpner Påminnelser-appen for første gang etter at du har oppdatert til iOS 13 eller nyere.

Når du åpner appen, vises skjermbildet Velkommen til Påminnelser, som gir deg valget mellom å oppgradere nå eller senere. Påminnelser forteller deg også om du har delte Påminnelser-lister som kommer til å bli berørt, eller andre enheter som også må oppgraderes.

Trykk på Oppgrader nå for å starte prosessen. Hvis du trykker på Oppgrader senere, vises appens hovedskjermbilde. En blå Oppgrader-knapp vises over listene dine. Trykk på den når du er klar til å oppgradere påminnelsene dine.

Oppgraderingsprosessen påvirker eksisterende påminnelser kun på den primære iCloud-kontoen din. Påminnelser på andre kontoer, som sekundære iCloud-kontoer samt CalDAV- og Exchange-kontoer, endres ikke.

Se påminnelsene dine på andre enheter

Etter oppgraderingen kan du se påminnelsene dine her:

• I Påminnelser-appen på de andre Apple-enhetene dine hvis de kjører iOS 13 eller nyere, iPadOS, macOS 10.15 Catalina eller watchOS 6 eller nyere og er logget på iCloud med samme Apple-ID.
  • I en nettleser på en Windows-PC eller en Apple-enhet, selv om enheten kjører en tidligere versjon av iOS eller macOS. Gå til Påminnelser på iCloud.com, og logg på med Apple-ID-en din.

Bruk delte Påminnelser-lister

Delte lister krever at både den som opprettet listen, og personene som kan se listen, har oppgradert påminnelsene sine.

Hvis du har en Familie-liste som ble opprettet gjennom Familiedeling, konverteres den til en ordinær delt liste når familieorganisatoren oppgraderer. Du kan invitere hvem som helst til den konverterte Familie-listen, selv om vedkommende ikke er en del av familien din.

Dette kan du vente deg etter at du har oppgradert

Her er det du kan vente deg etter at du har oppgradert påminnelsene dine:

• iCloud-påminnelser er tilgjengelige på de andre enhetene dine kun hvis de kjører den nyeste programvaren.
  • iCloud-påminnelser som opprettes på en enhet som kjører eldre programvare, blir kun synlige på andre enheter som kjører eldre programvare. Når du oppdaterer en enhet til den nyeste programvaren, slås nye påminnelser på denne enheten sammen med de oppgraderte påminnelsene, og de blir tilgjengelige på alle de oppdaterte enhetene.
  • Hvis du oppretter nye iCloud-påminnelser på en sekundær enhet som kjører iOS 13 eller nyere eller macOS Catalina, men du ikke har åpnet den nye Påminnelser-appen på den enheten ennå – for eksempel hvis du har brukt Siri til å opprette påminnelser – går disse påminnelsene tapt når du åpner appen for første gang. For å unngå dette må du åpne Påminnelser-appen én gang før du oppretter nye påminnelser på en oppdatert enhet.
  • Du kan ikke se iCloud-påminnelser i Outlook når du bruker iCloud for Windows på PC-en.

Finn ut mer

Etter at du har oppgradert, kan du lese mer om Påminnelser på iPhone, iPad eller iPod touch.