Bruk iCloud til å overføre data fra den forrige iOS- eller iPadOS-enheten din til en ny iPhone, iPad eller iPod touch

Bruk iCloud-sikkerhetskopien fra den forrige enheten til å overføre de personlige dataene dine og innhold du har kjøpt, til den nye enheten.

Slik overfører du iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten

1. Slå på den nye enheten. Da skal en «Hei»-skjerm vises. Hvis du allerede har konfigurert den nye enheten, må du slette den før du kan følge denne fremgangsmåten.*

2. Følg fremgangsmåten til du ser Wi-Fi-skjermen.

3. Trykk på et Wi-Fi-nettverk Følg fremgangsmåten til du ser Apper og data-skjermen, og trykk deretter på Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi.

ios14-iphone12-pro-setup-restore-from-icloud-backup-ontap
  4. Logg på iCloud med Apple-ID og passord.

5. Velg en sikkerhetskopi når du blir bedt om det. Kontroller at det er den riktige ved å sjekke datoen og størrelsen på hver av dem. Finn ut hva du må gjøre hvis du bes om å oppdatere til en nyere versjon av iOS eller iPadOS.

6. Hvis du har kjøpt iTunes- eller App Store-innhold med flere Apple-ID-er, må du logge på med hver av disse ID-ene. Hvis du ikke husker passordene, kan du hoppe over dette trinnet ved å trykke på «Har ikke Apple-ID eller har glemt den».

7. Hold enheten tilkoblet og vent til gjenopprettingsprosessen er ferdig. Deretter fullfører du resten av konfigureringstrinnene på skjermen. Hvis det er mulig, holder du enheten koblet til Wi-Fi og strøm etter konfigureringen. Da kan innhold som bilder, musikk og apper som er lagret i iCloud, lastes ned til enheten automatisk.

* Hvis du vil slette en enhet som bruker iOS eller iPadOS 15 eller nyere, trykker du på Innstillinger > Generelt > Overfør eller Nullstill [enhet] > Slett alt innhold og alle innstillinger. På iOS eller iPadOS 14 eller tidligere, trykker du på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Slett alt innhold og alle innstillinger. Dette sletter alle dataene på enheten. Når du har slettet dem, starter enheten på nytt og «Hei»-skjermen åpnes.

Fullfør

Når du har overført dataene til den nye iOS- eller iPadOS-enheten, må du kanskje utføre flere trinn for å fullføre prosessen. Hvis du har en Apple Watch, kan du finne ut hvordan du gjenoppretter den fra en sikkerhetskopi og kobler den sammen med den nye iPhonen.