Bruk iCloud til å overføre data fra den forrige iOS-enheten din til en ny iPhone, iPad eller iPod touch

Bruk iCloud-sikkerhetskopien fra den forrige enheten til å overføre de personlige dataene dine og innhold du har kjøpt, til den nye enheten.

skjerm som viser alternativer for gjenoppretting

Slik overfører du iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten

1. Slå på den nye enheten. Da skal en «Hei»-skjerm vises. Hvis du allerede har konfigurert den nye enheten, må du slette den før du kan følge denne fremgangsmåten.*
  2. Følg fremgangsmåten til du ser Wi-Fi-skjermen.
  3. Trykk på et Wi-Fi-nettverk for å koble deg til. Følg fremgangsmåten til du ser Apper og data-skjermen, og trykk deretter på Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi.
  4. Logg på iCloud med Apple-ID og passord.
  5. Velg en sikkerhetskopi når du blir bedt om det. Kontroller at det er den riktige ved å sjekke datoen og størrelsen på hver enkelt. Finn ut hva du kan gjøre hvis du blir spurt om du vil oppdatere til en nyere versjon av iOS.
  6. Hvis du har kjøpt iTunes- eller App Store-innhold med flere Apple-ID-er, blir du bedt om å logge deg på hver av disse ID-ene. Hvis du ikke husker passordene, kan du hoppe over dette trinnet ved å trykke på «Har ikke Apple-ID eller har glemt den».
  7. Hold enheten tilkoblet og vent til gjenopprettingsprosessen er ferdig. Deretter fullfører du resten av konfigureringstrinnene på skjermen. Hvis det er mulig, holder du enheten koblet til Wi-Fi og strøm etter konfigureringen. Da kan innhold som bilder, musikk og apper som er lagret i iCloud, lastes ned til enheten automatisk.

* Du sletter innholdet på enheten ved å trykke på Innstillinger > Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger. Dette sletter alle data på enheten. Når du har slettet dem, starter enheten på nytt og «Hei»-skjermen åpnes.

Fullfør

Etter at du har overført til den nye iOS-enheten, kan det hende at du må gå gjennom et par trinn til for å fullføre prosessen. Hvis du har en Apple Watch, kan du lese om hvordan du gjenoppretter den fra en sikkerhetskopi og sammenkobler med den nye iPhone-enheten.