Om kompatibiliteten med GarageBand 6.0.5 i macOS

Finn ut mer om endringene som kommer til macOS, og les om hvordan du oppdaterer til GarageBand 10 for macOS.

Som en del av den kommende overgangen til 64-bitsteknologi i macOS, blir ikke GarageBand 6.0.5 kompatibel med fremtidige versjoner av macOS, fra og med nylig annonserte macOS Catalina 10.15. Med GarageBand 10 for macOS kan du åpne og fortsette å jobbe på prosjekter du har opprettet i GarageBand 6.0.5.

Oppdater GarageBand

Du kan laste ned den nyeste versjonen av GarageBand 10 for macOS kostnadsfritt fra Mac App Store:

Fjern en eldre versjon av GarageBand

Hvis du har oppgradert til macOS Catalina 10.15 og lastet ned den nyeste versjonen av GarageBand, kan du fjerne den eldre versjonen:

1. Klikk på Finder, og velg deretter Gå > Programmer.
  2. Velg GarageBand-mappen, og velg deretter Fil > Flytt til papirkurv.
  3. Angi passordet ditt hvis du blir bedt om det, og klikk deretter på OK.

Nye funksjoner i GarageBand 10

GarageBand 10 inneholder mange nye funksjoner og forbedringer.

Nytt lydbibliotek

• Bli inspirert med en ny samling av lyder og instrumenter.
  • Utforsk tusenvis av nye Apple Loops innen de nyeste elektroniske og urbane sjangrene.

Drummer

• Legg til en virtuell trommeslager, perkusjonist eller rytmeprodusent i sangen som tar styringen og spiller realistiske rytmer.
  • Velg blant 33 spillere fra populære sjangere som EDM, hip-hop, rock og alternativ.
  • Bruk et enkelt sett med kontroller for å kontrollere hvordan trommeslageren spiller.

Lær å spille

Kostnadsfrie artistleksjoner viser deg hvordan du spiller en populær sang – veiledet av artisten som gjorde den berømt.

Smart Controls

• Du kan enkelt forme alle lyder i biblioteket med et tilpasset sett med knotter, knapper og skyvebrytere.
  • Utseendet og personligheten til Smart Controls endres med hvert instrument.

iCloud

• Bruk iCloud til å holde GarageBand-prosjekter oppdatert på alle Macene dine.
  • Start en sang hvor som helst på iPhone, iPad eller iPod touch, og importer den deretter trådløst til Macen for å jobbe videre på den.
  • Legg til nye spor i et prosjekt eksternt med GarageBand på iPhone eller iPad.

Fungerer med Logic Remote

• Bruk iPhone eller iPad og Multi-Touch-bevegelser til å spille et hvilket som helst GarageBand-instrument trådløst på Macen.
  • Få tilgang til Smart Controls på iPad for å tilpasse alle lyder mens du spiller.
  • Naviger til sangen og bla gjennom lydbiblioteket fra iPad.