Bruk LG UltraFine 5K-skjermen med Mac eller iPad Pro

Finn ut mer om LG UltraFine 5K-skjermen og hvordan du bruker den med Mac eller iPad Pro.

Om LG UltraFine 5K-skjermen

LG UltraFine 5K skjermen har en oppløsning på 5120 x 2880, stort fargerom (P3), lysstyrke på 500 nit og stereohøyttalere, kamera og mikrofon innebygd. Gjennom integrering med macOS kan du styre skjermens volum og lysstyrke uten å bruke fysiske knapper på skjermen.

Du kan koble den til MacBook Pro eller MacBook Air via Thunderbolt 3 (USB-C) thunderbolt 3-logoen-kabelen som følger med, eller koble den til MacBook eller iPad Pro med den inkluderte USB-C-kabelen. Skjermen har én Thunderbolt 3 (USB-C)-port som gir opptil 94 W ladestrøm til vertsenheten, og tre USB-C-porter (5 Gbps) som gir flere tilkoblingsmuligheter og strøm til støttede enheter og kompatibelt tilbehør.

Systemkrav og kompatible Mac-modeller

LG UltraFine 5K-skjermen krever en Mac som har en USB-C-port eller Thunderbolt 3 (USB-C)-port og kjører macOS Mojave 10.14.6 eller nyere, eller en iPad Pro som har en USB-C-port og kjører iOS 12.4 eller nyere. Hvis du har en Mac med to Thunderbolt 2-porter, kan du koble til skjermen med en Thunderbolt 3-til-Thunderbolt 2-adapter.

5120 x 2880 ved 60 Hz

Du kan bruke LG UltraFine 5K-skjermen med disse Mac-modellene i full 5K-oppløsning:

iMac Pro støtter to LG UltraFine 5K-skjermer konfigurert som Dual-Link SST 5120 x 2880 10 bpc ved 60 Hz. Finn ut mer om hvordan du kobler flere skjermer til iMac Pro.

Mac mini, MacBook Air og iMac støtter én LG UltraFine 5K-skjerm.

15-tommers MacBook Pro støtter to LG UltraFine 5K-skjermer med full oppløsning eller fire LG UltraFine 5K-skjermer med en oppløsning på 4096 x 2304. Hvis du vil bruke to LG UltraFine 5K-skjermer med full oppløsning, må du koble én skjerm til en Thunderbolt 3 (USB-C)-port på venstre side av MacBook Pro, og den andre skjermen til en Thunderbolt 3 (USB-C)-port på høyre side:

3840 x 2160 ved 60 Hz

Du kan bruke LG UltraFine 5K-skjermen med en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz på disse enhetene:

3840 x 1800 ved 60 Hz

Du kan bruke LG UltraFine 5K-skjermen med en oppløsning på 3840 x 1800 ved 60 Hz med denne Mac-modellen:

• Mac mini fra 2014, fortrinnsvis med macOS 10.12.4 eller nyere

Les om hvordan du endrer skjermoppløsningen.

Hvis du har problemer med å koble til skjermen

• LG UltraFine 5K-skjermen støtter ikke kjedekobling av skjermer. De tre USB-C-portene på skjermen kan bare brukes til å koble til USB 3-enheter.
  • Få hjelp med videoproblemer hvis du fortsatt ikke ser noe bilde når du bruker den riktige kabelen.
  • Hvis LG UltraFine 5K-skjermen ikke slås på eller du ikke ser noe bilde etter at du har fulgt trinnene i artikkelen ovenfor, kontakter du LG for å få service på skjermen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.