Hvis du ser «En annen institusjon bruker dette domenet» når du slår på forent autentisering

Hvis mer enn én Apple School Manager-organisasjon har administrerte Apple-ID-er i ett domene, kan domenet for øyeblikket ikke brukes for forent autentisering.

Denne artikkelen er beregnet for systemadministratorer.

Når du slår på forening, kontrollerer Apple School Manager om det finnes eksisterende Apple-ID-er i domenet. Hvis det finnes administrerte Apple-ID-er i domenet som ble opprettet i en annen Apple School Manager-organisasjon, får du en melding som sier «En annen institusjon bruker dette domenet».

Dette dokumentet vil bli oppdatert når mer informasjon blir tilgjengelig.