Bruk LG UltraFine 4K-skjermen med 23,7 tommer med Mac eller iPad Pro

Finn ut mer om LG UltraFine 4K-skjermen med 23,7 tommer og hvordan du bruker den med Mac eller iPad Pro.

Om LG UltraFine 4K-skjermen

LG UltraFine 4K-skjermen med 23,7 tommer kommer med oppløsning på 3840 x 2160, P3-fargerom, 500 nit lysstyrke og innebygde stereohøyttalere. Gjennom integrering med macOS kan du styre skjermens volum og lysstyrke uten å bruke fysiske knapper på skjermen.

Hvis du kobler til skjermen med Thunderbolt 3 (USB-C)-kabelen Thunderbolt 3-logoen (inkludert), får du opptil 85 W ladestrøm til MacBook Pro eller MacBook Air. Skjermen har to Thunderbolt 3-porter (USB-C), og du kan bruke en av dem til å koble til en annen 4K-skjerm.

Hvis du kobler til skjermen med én USB-C-kabel USB-logoen (inkludert), får du opptil 85 W ladestrøm til MacBook eller iPad Pro. Skjermen har tre USB-C-porter, og to Thunderbolt 3-porter (USB-C) som fungerer som tre USB-C-porter (5 Gbps) som gir ekstra tilkoblingsmuligheter og forsyner kompatible enheter og tilbehør med strøm.

Systemkrav og kompatible Mac-modeller

LG UltraFine 4K-skjermen krever en Mac som har en USB-C-port eller Thunderbolt 3-port (USB-C) og kjører macOS Mojave 10.14.5 eller nyere, eller en iPad Pro med en USB-C-port.

LG UltraFine 4K-skjermen støtter en oppløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz på disse enhetene:

Les om hvordan du kan endre skjermoppløsningen.

Hvis du har problemer med å koble til skjermen

• Få hjelp med videoproblemer hvis du fortsatt ikke ser noe bilde når du bruker den riktige kabelen.
  • Hvis LG UltraFine 4K-skjermen ikke slås på eller du ikke ser noe bilde etter at du har fulgt trinnene i artikkelen ovenfor, kontakter du LG for å få service på skjermen din.
  • Du kan laste ned brukerhåndboken for LG UltraFine 4K-skjermen fra kundestøttesiden til LG.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.