Om kompatibilitet med iWork ’09 i macOS

Finn ut mer om endringene i macOS, og les om hvordan du oppdaterer iWork-appene.

Som en del av at macOS går over til å bruke 64-bitsteknologi, kan du se et varsel når du åpner iWork '09-versjonene av Pages, Numbers og Keynote. Der står det at appene ikke vil være kompatible med fremtidige versjoner av macOS, fra og med macOS Catalina 10.15.

Oppdater til de nyeste versjonene av Pages, Numbers og Keynote for å fortsette å bruke iWork-dokumentene dine i macOS Catalina. De nyere versjonene av iWork for Mac kan åpne alle dokumenter som ble opprettet med eldre versjoner av iWork. Når du åpner eldre iWork-filer i nyere versjoner av Pages, Numbers og Keynote, blir du varslet hvis det skjer noen endringer i dokumentet.

Oppdater appene dine

Du kan laste ned de nyeste versjonene av Pages, Numbers og Keynote i macOS Mojave eller nyere:

Fjern gamle apper

Hvis du har oppgradert til macOS Catalina 10.15 eller nyere og lastet ned nyeste versjon av Pages, Numbers og Keynote, kan du fjerne de gamle versjonene:

1. Klikk på Finder, og velg deretter Gå > Programmer.
  2. Velg iWork ’09-mappen, og velg deretter Fil > Flytt til papirkurv.
  3. Angi passordet ditt hvis du blir bedt om det, og klikk deretter på OK.