Abonner på Apple TV-kanaler i Apple TV App

Med Apple TV App kan du abonnere på bare de kanalene du vil, uten å laste ned noen apper. Du kan se på innhold som er inkludert i abonnementet ditt rett i Apple TV App – når du vil1 og på alle enhetene dine.

Søk etter en kanal i Apple TV App for å se hva du kan se av filmer, programmer og annet innhold hvis du har et abonnement. Prisene varierer fra kanal til kanal. Du kan se opplysninger om prøveperioden, månedsprisen og vilkårene for fornyelse før du bekrefter abonnementet ditt.

Tilgjengeligheten til Apple TV App og Apple TV-kanaler kan variere etter land og region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Dette trenger du

Kontroller at du har en av de følgende enhetene:

Finn Apple TV-kanaler

På iPhone, iPad eller iPod touch åpner du Apple TV App og trykker på Se nå nederst på skjermen. På Apple TV eller smart-TV-en åpner du Apple TV App og velger Se nå øverst på skjermen.

Rull ned for å prøve Apple TV-kanaler, eller gå til Søk for å finne en bestemt kanal.

Tilgjengeligheten til Apple TV App og Apple TV-kanaler kan variere etter land eller region, og bestemte kanaler er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller regioner.

Abonner eller start en kostnadsfri prøveperiode

Velg en kanal du vil abonnere på, eller start en kostnadsfri prøveperiode. Når prøveperioden er over, blir Apple-ID-en din belastet.2

Hvis du bruker Familiedeling, og noen i familiegruppen din abonnerer på en Apple TV-kanal, ser du en melding om at du allerede har tilgang til den kanalen.

Logg på med Apple-ID

Du kan bli bedt om å oppgi Apple-ID og passord. Sørg for at du logger på med den samme Apple-ID-en som du bruker til kjøp i App Store og iTunes Store.

Hvis du ikke har Apple-ID, følger du instruksjonene for å opprette en Apple-ID. Hvis du har glemt Apple-ID-en din eller ikke er sikker på om du har en Apple-ID, finner du ut hva du må gjøre.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering konfigurert for Apple-ID-en din. Les om tofaktorautentisering og hva du kan gjøre hvis du fortsatt ikke kan logge på.

Bekreft faktureringsinformasjonen

Du kan bli bedt om å bekrefte faktureringsinformasjonen din, og det kan hende at du må legge til en gyldig betalingsmåte.2

Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

Se det på alle enhetene dine, både med og uten internett-tilkobling

Du kan strømme innhold3 som er inkludert i kanalabonnement ditt i Apple TV App uten å laste ned en app. Og du har tilgang til abonnementet ditt på alle enhetene som er logget på TV-appen med Apple-ID-en din.

Hvis du er medlem i en Familiedeling-gruppe, kan familien strømme innhold fra hver kanal på opptil 3 enheter samtidig.Noen kanaler kan tillate at du strømmer på flere enn 3 enheter samtidig. Finn ut mer om deling av kjøp med Familiedeling.

I tillegg til at du kan se på det du abonnerer på i Apple TV App, kan du kanskje logge på nettstedet eller appen til en kanal med den samme Apple-ID-en som du bruker i Apple TV App for å se på innhold.

Last ned innhold fra en kanal

På iPhone, iPad eller iPod touch kan du laste ned utvalgte TV-programmer og filmer fra en kanal i Apple TV App, slik at du kan se på dem når du er frakoblet.

På iOS-enheten går du til kanalens side i Apple TV App eller søker etter en film eller et TV-program du vil laste ned. Deretter trykker du på  ved siden av en episode eller film.

For å finne og spille nedlastingene dine går du til Bibliotek-fanen og trykker på Lastet ned.

Finn ut mer

1. Du kan se på alt innholdet når du selv vil og uten reklame. Enkelte programmer på forespørsel fra CBS kan inneholde reklamepauser. Noen kanaler kan også tillate at du strømmer direktesendt TV, som kan inneholde reklame. Kanaler som tillater at du ser direktesendt TV i Apple TV App, kan kreve at enheten har Stedstjenester slått på.
  2. Du kan bruke en Apple-ID-saldo til å betale for kanalabonnementet ditt på Apple TV, men Apple-ID-en din må ha tilstrekkelig saldo til å dekke beløpet for den første fornyelsen. Finn ut hvordan du løser inn App Store og iTunes-gavekort i saldo eller legger til penger i Apple-ID-en.
  3. Når du reiser utenlands, kan det være noen kanaler du ikke kan strømme innhold fra. Last ned filmene eller programmene du vil se før du forlater landet eller regionen du befinner deg i.