Abonner på Apple TV-kanaler i Apple TV-appen

Med Apple TV-appen kan du abonnere på bare de kanalene du vil, uten å laste ned noen apper. Du kan se på innhold som er inkludert i abonnementet ditt rett i Apple TV-appen – når du vil1 og på alle enhetene dine.

Søk etter en kanal i Apple TV-appen for å se hva du kan se av filmer, programmer og annet innhold hvis du har et abonnement. Prisene varierer fra kanal til kanal. Du kan se opplysninger om prøveperioden, månedsprisen og vilkårene for fornyelse før du bekrefter abonnementet ditt. I tillegg til å abonnere på Apple TV-kanaler kan du abonnere på Apple TV+ for å se originalt innhold fra de mest kreative skaperne innen TV og film.

Åpne Apple TV-appen for å abonnere nå

Tilgjengeligheten av Apple TV-appen og Apple TV-kanaler kan variere etter land eller region. Finn ut mer om hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Dette trenger du

Kontroller at du har en av de følgende enhetene:

Finn Apple TV-kanaler

På iPhone, iPad eller iPod touch åpner du Apple TV-appen og trykker på Se nå nederst på skjermen. På en Mac, Apple TV, smart-TV eller strømmingsenhet åpner du Apple TV og velger Se nå øverst på skjermen.

Rull ned for å prøve Apple TV-kanaler, eller gå til Søk for å finne en bestemt kanal.

Tilgjengeligheten av Apple TV-appen og Apple TV-kanaler kan variere etter land og region, og bestemte kanaler er kanskje ikke tilgjengelige i alle land eller regioner.

Abonner eller start en kostnadsfri prøveperiode

Velg en kanal du vil abonnere på, eller start en kostnadsfri prøveperiode. Når prøveperioden er over, blir Apple-ID-en din belastet.

Hvis du bruker Familiedeling, og noen i familiegruppen din abonnerer på en Apple TV-kanal, ser du en melding om at du allerede har tilgang til den kanalen.

Logg på med Apple-ID

Du kan bli bedt om å oppgi Apple-ID og passord. Sørg for at du logger på med den samme Apple-ID-en som du bruker til kjøp i App Store og iTunes Store.

Hvis du ikke har Apple-ID, følger du instruksjonene for å opprette en Apple-ID. Hvis du har glemt Apple-ID-en din eller ikke er sikker på om du har en Apple-ID, finner du ut hva du må gjøre.

Hvis du blir spurt om en verifiseringskode, har du tofaktorautentisering konfigurert for Apple-ID-en din. Les om tofaktorautentisering og hva du skal gjøre hvis du fremdeles ikke får logget på.

Bekreft faktureringsinformasjonen

Du kan bli bedt om å bekrefte faktureringsinformasjonen din, og det kan hende at du må legge til en gyldig betalingsmåte.

Godta vilkårene og betingelsene hvis du blir bedt om det.

Se det på alle enhetene dine, både med og uten internett-tilkobling

Du kan strømme innhold2 som er inkludert i kanalabonnement ditt i Apple TV-appen, uten å laste ned en app. Og du har tilgang til abonnementet ditt på alle enhetene som er logget på TV-appen med Apple-ID-en din.

Hvis du er medlem i en Familiedeling-gruppe, kan familien strømme innhold fra hver kanal på opptil 3 enheter samtidig.Noen kanaler kan tillate at du strømmer på flere enn 3 enheter samtidig. Finn ut mer om deling av kjøp med Familiedeling.

I tillegg til at du kan se på det du abonnerer på i Apple TV-appen, kan du kanskje logge på nettstedet eller appen til en kanal med den samme Apple-ID-en som du bruker i Apple TV-appen for å se på innhold.

Last ned innhold fra en kanal

På iPhone, iPad eller iPod touch kan du laste ned utvalgte TV-programmer og filmer fra en kanal i Apple TV-appen, slik at du kan se på dem når du ikke er på nettet. Gå til kanalens side i Apple TV-appen, eller søk etter en film eller et TV-program som du vil laste ned. Deretter trykker du på  ved siden av en episode eller film.

For å finne og spille nedlastingene dine går du til Bibliotek-fanen og trykker på Lastet ned.

Finn ut mer om nedlasting og strømming av innhold fra kanaler du abonner på, i Apple TV-appen.

Finn ut mer

1. Du kan se på alt innholdet når du selv vil og uten reklame. Enkelte programmer på forespørsel fra CBS kan inneholde reklamepauser. Noen kanaler kan også tillate at du strømmer direktesendt TV, som kan inneholde reklame. Kanaler som tillater at du ser direktesendt TV i Apple TV-appen, kan kreve at enheten har Stedstjenester slått på.
  2. Når du reiser utenlands, kan det være noen kanaler du ikke kan strømme innhold fra. Last ned filmene eller programmene du vil se før du forlater landet eller regionen du befinner deg i.