Emner å lese før ACiT 2019 serviceautorisasjonseksamen for iOS-service (iOS-19A)

Les om ACiT 2019 serviceautorisasjonseksamen for iOS (iOS-19A) og hvilke deler og emner du kan forvente.

Hva inneholder eksamenen?

ACiT 2019 serviceautorisasjonseksamen for iOS (iOS-19A) er en databasert kunnskapstest som Pearson VUE tilbyr på nettet. Testen er en åpen ressurs, og testdeltakerne bør bruke Apple-refereransemateriell og kurs i ATLAS som hjelp til å svare på eksamensoppgavene.

For å bli sertifisert som Apple Certified iOS Technician 2019 (ACiT – Apple-sertifisert iOS-tekniker), må du bestå denne eksamenen (iOS-19A) og eksamen i grunnleggende Apple-service (SVC-19A).

Merk at du må fullføre eksamen i grunnleggende Apple-service før du kan ta serviceautorisasjonseksamen for iOS-service.

Eksamenssammendrag

• Antall deler: 2
  • Antall læringsmål: 16
  • Antall punkter totalt: 70
  • Godkjent resultat: 80 prosent totalt (minst 56 av 70 punkter for å bestå)
  • Tidsbegrensning: 2 timer

Deler og emner

Her er delene og emnene som inngår i ACiT 2019 serviceautorisasjonseksamen for iOS.

Problemløsning (41 punkter)

• Beskrive hvordan du feilsøker en problemløsing i et gitt scenario.
  • Gitt et avgrenset problem, klassifisere problemet som enten et maskinvareproblem (inkludert skade ved uhell), et programvareproblem, et miljøproblem eller en opplæringsmulighet.
  • Identifisere framgangsmåten i oppsetts- og aktiveringsprosessen for iOS.
  • Nevne vanlige løsninger for batterirelaterte problemer.
  • Identifisere grunnleggende kontroller for håndtering av en postkasse.
  • Beskrive de innebygde appene og funksjonene i iOS.
  • Beskrive hvordan du tilpasser Generelt- og Tilgjengelighet-innstillingene på iPhone.
  • Beskrive personverninnstillingene som kan angis for apper.

Service av iPhone (29 punkter)

• Identifisere det fysiske tilbehøret og nettressursene som kreves for å utføre service på en iPhone-modell på en korrekt og sikker måte.
  • Gitt en simulert arbeidsstasjon, identifisere hvilket tilbehør som kreves for å redusere faren for å bli skadet under servicearbeid på iPhone.
  • Identifisere verktøyene som vanligvis brukes til å utføre service på alle iPhone-modeller.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone 5- og SE-modeller.
  •
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone 6-modeller.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone 7 og iPhone 7 Plus.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone 8 og iPhone 8 Plus.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone X-modeller.

Kurs i ATLAS

For å forberede deg på ACiT 2019 serviceautorisasjonseksamen for iOS-service, foreslår vi at du ser gjennom kursene merket (2019) eller (Offentlig 2019) i emneområdet for ACiT i ATLAS.