Kontakt Apple for å få kundestøtte for tilgjengelighet

Denne siden inneholder informasjon om hvordan du kan kontakte Apple for å få kundestøtte for tilgjengelighet og gi tilbakemeldinger.

Kontakt Apple-kundestøtte

Apple-kundestøtte er tilgjengelig på telefon eller chat. Du kan be om en samtale med en gang eller avtale et tidspunkt vi kan ringe deg på når du er klar. Bare svar på noen spørsmål, så velger vi det beste alternativet for deg. Kontakt Apple-kundestøtte for å be om kundestøtte på et bestemt tidspunkt.

For å kontakte Apple-kundestøtte for tilgjengelighet på telefon på engelsk bruker du disse numrene:

• USA: 1-877-204-3930
  • Storbritannia.: 0800 107 6285
  • Australia: (61) 1-300-365-083

For å kontakte Apple-kundestøtte for tilgjengelighet på telefon i fastlands-Kina bruker du dette nummeret:

• 400-619-8141 (kun mandarin)

Avtal en reparasjon

Hvis du trenger å be om en Genius Bar-avtale i en Apple Store, finne en autorisert tjenesteleverandør eller sende enheten din til et Apple-reparasjonssenter, tar du kontakt med Apple-kundestøtte og svarer på noen få spørsmål. Ikke alle produkter er tilgjengelig i alle land eller regioner. Sending av enheten din til et Apple-reparasjonssenter er kanskje ikke tilgjengelig i enkelte land eller regioner.

Gi tilbakemelding

Hvis du vil gi tilbakemelding om en tilgjengelighetsfunksjon på et Apple-produkt, sender du en e-post til tilgjengelighetsteamet: accessibility@apple.com.

For å gi tilbakemelding om et bestemt Apple-produkt går du til https://www.apple.com/feedback.