Hvis venstre eller høyre AirPod ikke fungerer

Finn ut hva du kan gjøre hvis venstre eller høyre AirPod ikke spiller av lyd.

Hvis det ikke er lyd i én AirPod

1. Sørg for at ladeetuiet er fulladet.
  2. Plasser begge AirPods i ladeetuiet og la dem lade i 30 sekunder.
  3. Åpne ladeetuiet i nærheten av iPhonen eller iPaden.
    AirPods med ladeetui
  4. Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades .
    Ladestatusen til AirPods på iPhone-skjermen
  5. Sett begge AirPods i ørene.
  6. Spill av lyd for å teste begge AirPods.
  7. Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, kan du tilbakestille AirPods eller ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Hvis det er lavt volum i én AirPod

Hvis venstre eller høyre AirPod ikke spiller av lyd, eller hvis lydnivået er for lavt, kan du prøve følgende:

1. Sjekk mikrofonen og høyttalernettingen på hver AirPod.
    Mikrofonen og høyttaleren på en AirPod
  2. Hvis du ser rusk, rengjør du AirPods ved å følge instruksjonene i denne artikkelen for å se om det løser problemet.
  3. Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet > Hørsel/syn > Balanse, og sørg for at balansen er midtstilt.