Hvis venstre eller høyre AirPod ikke fungerer

Finn ut hva du kan gjøre hvis venstre eller høyre AirPod ikke spiller av lyd.

Hvis det ikke er lyd i én AirPod

1. Sørg for at ladeetuiet er fulladet.

2. Plasser begge AirPods i ladeetuiet og la dem lade i 30 sekunder.

3. Åpne ladeetuiet i nærheten av iPhonen eller iPaden.

4. Kontroller ladestatusen på iPhonen eller iPaden for å forsikre deg om at hver AirPod lades .

5. Sett begge AirPods i ørene.

6. Spill av lyd for å teste begge AirPods.

Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, kan du tilbakestille AirPods eller ta kontakt med Apple-kundestøtte.

Hvis det er lavt volum i én AirPod

Hvis venstre eller høyre AirPod ikke spiller av lyd, eller hvis lydnivået er for lavt, kan du prøve følgende:

1. Sjekk mikrofonen og høyttalernettingen på hver AirPod.

2. Hvis du ser rusk, må du rengjøre AirPods.

3. Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet > Hørsel/syn > Balanse, og sørg for at balansen er midtstilt.