Hvis venstre eller høyre AirPod ikke fungerer

Finn ut hva du kan gjøre hvis hverken høyre eller venstre AirPod (1. eller 2. generasjon) spiller av lyd.

1. Legg begge AirPods i ladeetuiet.
  2. Sørg for at begge AirPods lader. Finn ut hva du kan gjøre hvis AirPods eller etuiet ikke lader.
  3. Lukk lokket, og vent i 30 sekunder.
  4. Test begge AirPods.

Hvis én AirPod fortsatt ikke fungerer, tilbakestiller du AirPods:

1. På iOS-enheten går du til Innstillinger > Bluetooth.
  2. Trykk på «i»-symbolet info-symbolet ved siden av AirPods.
  3. Trykk på Glem denne enheten, og trykk for å bekrefte.
  4. Legg AirPods i etuiet og lukk lokket.
  5. Vent 30 sekunder før du åpner lokket.
  6. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen til statuslampen blinker oransje noen ganger og så hvitt kontinuerlig.
  7. Koble til AirPods på nytt ved å legge dem ved siden av enheten. Følg trinnene på skjermen til enheten.

Det kan også hende at du må rengjøre AirPods. Hvis du fortsatt trenger hjelp, kontakter du Apple-kundestøtte.