Finn ut hvilke AirPods du har

Finn ut hvordan du identifiserer hvilken AirPods-generasjon du har, ved bruk av modellnummeret og andre detaljer. Du kan også finne ut hvordan du identifiserer hvilken modell av AirPods-ladeetuiet du har.

Finn modellnummeret

Du kan bruke modellnummeret for AirPods til å finne ut hvilken generasjon AirPods du har. Slik finner du modellnummeret.

Se i Innstillinger

1. Gå til Innstillinger > Bluetooth.*
  2. Finn AirPods i listen (for eksempel «Johns AirPods»).
  3. Trykk på info-knappen ved siden av AirPods, så ser du modellnummeret.

Bluetooth-innstillinger

* Hvis enheten ikke har iOS 14, iPadOS 14 eller nyere, og hvis AirPods er koblet til enheten, kan du finne modellnummeret ved å gå til Innstillinger > Generelt > Om. Deretter ruller du ned til du ser det aktuelle AirPods-navnet, og trykker på navnet.

Sjekk AirPods

AirPods-serienummer

AirPods-serienummer

Serienummeret er under venstre pute

Hvis du ikke kan finne modellnummeret i Innstillinger, kan du se etter det på AirPods-øretelefonene. Modellnummeret er på den første linjen med teksten som er trykt på undersiden av hver AirPod, eller under venstre pute på AirPods Max.

Identifiser AirPods ved hjelp av modellnummeret

Nå som du har modellnummeret, kan du bruke det til å finne ut hvilke AirPods du har:

AirPods Max

Modellnummer: A2096
Lanseringsår: 2020

AirPods Pro

Modellnummer: A2084 og A2083
Lanseringsår: 2019

AirPods (2. generasjon)

Modellnummer: A2032 og A2031
Lanseringsår: 2019

AirPods (1. generasjon)

Modellnummer: A1523 og A1722
Lanseringsår: 2017

Identifiser ladeetuiet ditt

Finn ut hvilket AirPods-ladeetui du har, ved å se på hvor statuslyset er, og andre detaljer.

Ladeetui for AirPods Pro

Ladeetui for AirPods Pro

Modellnummer: A2190
Lanseringsår: 2019
Fungerer med AirPods Pro

AirPods Pro-ladeetuiet fungerer med Qi-sertifiserte trådløse ladere. Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

Trådløst ladeetui

Trådløst ladeetui

Modellnummer: A1938
Lanseringsår: 2019
Fungerer med AirPods (2. generasjon) og AirPods (1. generasjon)

Det trådløse ladeetuiet er Qi-kompatibelt. Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

Ladeetui med Lightning-kontakt

Ladeetui med Lightning-kontakt

Modellnummer: A1602
Lanseringsår: 2017
Fungerer med AirPods (2. generasjon) og AirPods (1. generasjon)

Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på innsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

Ser du etter serienummeret?

Du kan finne serienummeret for AirPods på det samme stedet som modellnummeret – følg trinnene øverst i denne artikkelen. Om nødvendig kan lese om andre måter å finne serienummeret på.