Finn ut hvilke AirPods du har

Finn ut hvordan du identifiserer hvilken AirPods-generasjon du har, ved bruk av modellnummeret og andre detaljer. Du kan også finne ut hvordan du identifiserer modellen til AirPods-ladeetuiet.

Finn modellnummeret

Du kan bruke modellnummeret til AirPods for å finne ut hvilken generasjon AirPods du har. Slik finner du modellnummeret.

Se i Innstillinger

Hvis AirPods er koblet til iOS-enheten din, kan du bruke den til å finne modellnummeret til AirPods:

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Om.
  2. Rull ned til du ser navnet til AirPods (for eksempel «Jons AirPods»).
  3. Trykk på navnet for å se modellnummeret.

Sjekk AirPods

Hvis du ikke kan finne modellnummeret i Innstillinger, kan du se etter det på en AirPod. Modellnummeret står på første linje i teksten som er trykket på undersiden av hver AirPod.

Identifiser AirPods ved hjelp av modellnummeret

Nå som du har modellnummeret, kan du bruke det til å finne ut hvilke AirPods du har:

AirPods Pro

Modellnummer: A2084 og A2083
Lanseringsår: 2019

AirPods (2. generasjon)

Modellnummer: A2032 og A2031
Lanseringsår: 2019

AirPods (1. generasjon)

Modellnummer: A1523 og A1722
Lanseringsår: 2017

Identifiser ladeetuiet ditt

Finn ut hvilket AirPods-ladeetui du har, ved bruk av posisjonen til statuslyset og andre detaljer.

Ladeetui for AirPods Pro

Modellnummer: A2190
Lanseringsår: 2019
Fungerer med AirPods Pro

Ladeetuiet for AirPods Pro fungerer med Qi-sertifiserte ladere. Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

Trådløst ladeetui

Modellnummer: A1938
Lanseringsår: 2019
Fungerer med AirPods (2. generasjon) og AirPods (1. generasjon)

Det trådløse ladeetuiet er Qi-kompatibelt. Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

Ladeetui med Lightning-kontakt

Modellnummer: A1602
Lanseringsår: 2017
Fungerer med AirPods (2. generasjon) og AirPods (1. generasjon)

Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på innsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.