Finn ut hvilke AirPods du har

Finn ut hvordan du identifiserer hvilken AirPods-generasjon du har ved å bruke modellnummer og andre detaljer. Du kan også finne ut hvordan du identifiserer modellen til AirPods-ladeetuiet.

Finn modellnummeret

Du kan bruke modellnummeret til AirPodsene for å finne ut hvilken generasjon AirPods du har. Slik finner du modellnummeret.

Se i Innstillinger

Hvis AirPodsene er koblet til iOS-enheten din, kan du bruke den til å få modellnummeret til AirPodsene:

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Om.
  2. Rull ned til du ser navnet til AirPodsene (for eksempel, «Jons AirPods»).
  3. Trykk på navnet, og du vil se modellnummeret.

Se på AirPodsene dine

Hvis du ikke kan bruke Innstillinger for å få modellnummeret ditt, kan du finne det på en av AirPodsene dine. Modellnummeret står på første linje i teksten som er trykket på undersiden av hver AirPod.

Identifiser AirPodsene dine ved hjelp av modellnummeret

Nå som du har modellnummeret, kan du bruke det til å finne ut hvilke AirPods du har:

AirPods (2. generasjon)

Modellnummer: A2032 og A2031
Lanseringsår: 2019

AirPods (1. generasjon)

Modellnummer: A1523 og A1722
Lanseringsår: 2017

Identifiser ladeetuiet ditt

Finn ut hvilket AirPods-ladeetui du har ved å bruke posisjonen til statuslyset og andre detaljer.

Trådløst ladeetui

Modellnummer: A1938
Lanseringsår: 2019
Fungerer med AirPods (2. generasjon) og AirPods (1. generasjon)

Det trådløse ladeetuiet er Qi-kompatibelt. Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på utsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.

Opplyst ladeetui

Modellnummer: A1602
Lanseringsår: 2017
Fungerer med AirPods (2. generasjon) og AirPods (1. generasjon)

Etuiet kan lades med kabel via Lightning-kontakten nederst. Statuslampen er på innsiden av etuiet, og du finner serienummeret på innsiden av lokket.