Bruk PowerBeats Pro-øreproppene etter reparasjon

Finn ut hvordan du bruker Powerbeats Pro-øreproppene etter at de har blitt reparert.

Konfigurer den reparerte eller erstattede Powerbeats Pro

1. Sett begge Powerbeats Pro-øreproppene i ladeetuiet. Hold lokket åpent.

2. Sjekk LED-statuslampen på forsiden av ladeetuiet. Den skal blinke rødt.

3. Trykk og hold på systemknappen på innsiden av etuiet i 5 sekunder. Statuslampen skal blinke hvitt. Hvis lampen fortsatt blinker rødt, kobler du ladeetuiet til strøm, lukker lokket og venter i 20 minutter.

4. Koble sammen Powerbeats Pro med enheten.

Sammenkoble med iPhone

1. Plasser det åpne ladeetuiet med Powerbeats Pro inni ved siden av den ulåste iPhonen. En konfigurasjonsanimasjon vises på iPhonen.

2. Følg instruksjonene på skjermen.

Sammenkoble med en annen enhet

1. Kontroller at du har aktivert Bluetooth på enheten.

2. Med øreproppene i det åpne ladeetuiet trykker og holder du på systemknappen på Powerbeats Pro til LED-lampen blinker.

3. Åpne Bluetooth-menyen på enheten. På Mac velger du for eksempel Apple ()-menyen > Systemvalg og klikker på Bluetooth.

4. På listen over oppdagede Bluetooth-enheter trykker eller klikker du på Powerbeats Pro.

© 2021 Apple Inc. Med enerett. Apple og Apple-logoen er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) for Apple Inc., som er registrert i USA og andre land og regioner. Beats, Beats by Dr. Dre og circle b-logoen er varemerker/tjenestemerker for Beats, et datterselskap av Apple.