Hvis du bruker Apple-ID-passordet til å logge på Macen

Hvis du logger på Macen med Apple-ID og iCloud, må du opprette et nytt, eget passord for Macen før du konfigurerer tofaktorautentisering.

Hvis du logger på Macen med Apple-ID og iCloud, må du opprette et nytt, eget passord for Macen før du konfigurerer tofaktorautentisering. Når du har endret påloggingspassordet til Macen, kan du konfigurere tofaktorautentisering.

Bruk denne fremgangsmåten for å endre påloggingspassordet på Macen. Hvis du er usikker, kan du også bruke denne fremgangsmåten til å finne ut om du bruker Apple-ID-en din til å logge på Macen:

1. Velg Apple-menyen () > Systemvalg, og klikk deretter på Brukere og grupper.
  2. Klikk på låsesymbolet og angi administratornavn og -passord.
  3. Velg brukerkontoen din fra listen til venstre.
  4. Klikk på Endre passord.
    • Hvis du ser en melding som ber deg om å endre iCloud-passord eller slutte å bruke iCloud-passord, klikker du på Bruk eget passord. Følg fremgangsmåten på skjermen for å opprette et nytt passord.
    • Hvis du ikke ser en melding som ber deg om å endre iCloud-passord, bruker du ikke Apple-ID-passordet ditt til å logge på. Da trenger du ikke å endre passord.
  5. Når du har endret passord, konfigurerer du tofaktorautentisering

Du kan finne Apple-ID-en din hvis du ikke husker den.