Bruk en iPad etter service

Slik bruker du en iPad etter service.

Delen eller produktet du har hatt til service, dekkes av en 90-dagers servicegaranti eller den gjenværende varigheten til den originale produktgarantien din eller AppleCare-abonnementet ditt, avhengig av hvilken som varer lengst. Forbrukerlovgivningen gjelder også for produktet du har hatt til service eller fått erstattet, der det er aktuelt.

1. Hvis iPad Wi-Fi + Cellular-modellen din bruker et SIM-kort, setter du SIM-kortet inn i iPaden.

2. Gjenopprett iPaden fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopi.

3. Kontroller Apple-ID-enhetslisten din for å bekrefte at du er logget på.

©2022 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPad og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke (service mark) som tilhører Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Andre produkt- og firmanavn nevnt her kan være varemerker for sine respektive selskaper.