Betal for transport med Apple Pay hvis ekspressreisemodus ikke støttes eller ikke er aktivert

Se hvordan du betaler for reiser med Apple Pay hvis du ikke har ekspressreise aktivert eller det ikke støttes.

Dette trenger du for å kjøre kollektivtransport med Apple Pay

Dette trenger du for å betale for transport med Apple Pay når ekspressreisemodus ikke er aktivert:

Betal for reiser med Apple Pay

Du kan bruke Apple Pay på iPhone og Apple Watch til å betale for reiser. Uten ekspressreise må du autentisere hvert reisekjøp med Face ID, Touch ID eller koden din.

Finn ut hvordan du betal for reiser hvis du bruker ekspressreise med Apple Pay.

På en iPhone med Face ID

1. Ved den kontaktfrie leseren dobbeltklikker du på sideknappen mens iPhone har låst skjerm.*
  2. Autentiser med Face ID eller koden din.
  3. Hold toppen av iPhone nært den kontaktfrie leseren.

Når den er fullført, ser du Ferdig og et hakemerke på skjermen.

På en iPhone med Touch ID

1. Ved den kontaktfrie leseren dobbeltklikker du på Hjem-knappen mens iPhone har låst skjerm.*
  2. Autentiser med Touch ID eller koden din.
  3. Hold toppen av iPhone nært den kontaktfrie leseren.

Når den er fullført, ser du Ferdig og et hakemerke på skjermen.

På Apple Watch

1. Ved den kontaktfrie leseren dobbeltklikker du på sideknappen.
  2. Hold skjermen på Apple Watch maksimalt 2,5 cm fra den kontaktfrie leseren.
  3. Vent til du kjenner et lett trykk.

Se demoen for å se hvordan det fungerer.

*iPhone trenger ikke å være koblet til et nettverk.