Hvis du ikke finner «i»-symbolet på Apple Watch

Når du sammenkobler manuelt med Apple Watch, blir du bedt om å trykke på «i»-symbolet. Hvis du ikke ser «i»-symbolet, kan det hende du må fjerne sammenkoblingen eller slette klokken først.

Kontroller at klokken ikke allerede er sammenkoblet

Du kan bare sammenkoble Apple Watch med iPhonen din hvis den ikke allerede er sammenkoblet. Hvis du fremdeles ser klokkeslett, låst skjerm eller apper på Apple Watch, er det mulig at klokken fortsatt er koblet sammen med en iPhone.

Før du kan sammenkoble på nytt, må du fjerne sammenkoblingen mellom klokken og iPhonen eller slette klokken. Du kan bruke en av disse metodene:

Bruk iPhone til å fjerne sammenkoblingen

1. Åpne Watch-appen på iPhone, trykk på Min klokke-fanen, og trykk på Alle klokker øverst på skjermen.
  2. Trykk på «i»-symbolet  ved siden av klokken du vil koble fra. Deretter trykker du på Koble fra Apple Watch.
  3. Trykk igjen for å bekrefte, og vent til klokken er koblet fra.
  4. Når sammenkoblingen med Apple Watch er fjernet helt, kan du sammenkoble på nytt

Slett Apple Watch

1. Åpne Innstillinger-appen på klokken og trykk på Generelt > Tilbakestill.
  2. Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger, og trykk deretter på nytt for å bekrefte.
  3. Vent til klokken er koblet fra.
  4. Når sammenkoblingen med Apple Watch er fjernet helt, kan du sammenkoble på nytt

Hvis sammenkoblingsprosessen stopper opp

Hvis det virker som om sammenkoblingsprosessen for Apple Watch har stoppet opp – for eksempel hvis sammenkoblingsanimasjonen forblir på skjermen i flere minutter – kan det hjelpe å tilbakestille klokken:

1. Trykk og hold nede Digital Crown mens Apple Watch er i sammenkoblingsmodus.
  2. Trykk på Tilbakestill når det vises på klokken din.
  3. Etter at klokken er tilbakestilt, kan du sammenkoble igjen.

Slik finner du «i»-symbolet

Hvis du har fjernet sammenkoblingen til, eller slettet Apple Watch og du skal konfigurere den manuelt, finner du «i»-symbolet  i nedre høyre hjørne av skjermen. For å se navnet på klokken din og koble sammen manuelt trykker du på «i»-symbolet.

Meldingen «Hold iPhone nær Apple Watch» for å starte sammenkobling.

«i»-symbolet på en Apple Watch som ikke er sammenkoblet

Sammenkoblingsanimasjon på skjermen som viser Info-knappen nederst til høyre.

«i»-symbolet i sammenkoblingsanimasjon