Finn «i»-symbolet for å konfigurere Apple Watch

Når du konfigurerer Apple Watch, kan du bli bedt om å trykke på «i»-symbolet. Finn ut hva det betyr, og hvor du finner det.

Slik finner du «i»-symbolet

Du finner «i»-symbolet  nederst til høyre på en Apple Watch som ikke er sammenkoblet. For å se navnet på klokken din og koble sammen manuelt trykker du på «i»-symbolet.

Meldingen «Hold iPhone nær Apple Watch» for å starte sammenkobling.

«i»-symbolet på en Apple Watch som ikke er sammenkoblet

Sammenkoblingsanimasjon på skjermen som viser Info-knappen nederst til høyre.

«i»-symbolet i sammenkoblingsanimasjon

Hvis du ikke finner «i»-symbolet

Hvis du fremdeles ser klokkeslett, låst skjerm eller apper på Apple Watch, er det mulig at klokken fortsatt er koblet sammen med en iPhone. Før du kan starte sammenkobling igjen, må du slette eller koble fra klokken din. Du kan koble fra via iPhone eller Apple Watch.

Koble fra iPhone

1. Åpne Apple Watch-appen, trykk på Min klokke-fanen og deretter på klokken øverst på skjermen.
  2. Trykk på «i»-symbolet  ved siden av klokken du vil koble fra. Deretter trykker du på Koble fra Apple Watch.
  3. Trykk igjen for å bekrefte, og vent deretter til klokken kobles fra.

Når Apple Watch er koblet fra, kan du koble til på nytt

Koble fra Apple Watch

1. Åpne Innstillinger-appen, og trykk deretter på Generelt > Tilbakestill.
  2. Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger, og deretter på nytt for å bekrefte.
  3. Vent til klokken er koblet fra.

Når Apple Watch er koblet fra, kan du koble til på nytt