Tegn med Notater på iPhone, iPad eller iPod touch

Med fingertuppen kan du lage tegninger i Notater-appen.

Kom i gang

• Sørg for at iPhone, iPad eller iPod touch har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.
  • For å bruke de nyeste funksjonene i Notater må du sørge for å oppdatere tegningene dine og sette opp Notater med iCloud eller lagre notatene på enheten din. Mange Notater-funksjoner fungerer ikke med andre e-postleverandører.

Lag tekstbundne tegninger

1. Trykk på  i et notat.
  2. Velg en farge og et tegneverktøy, f.eks. blyant  eller penn .
  3. Trykk på Ferdig.

Hvis du ønsker å endre på en del av tegningen, trykker du på viskelæret og området du vil viske ut. Hvis du visker bort noe ved en feil, trykker du på Angre-symbolet . Du kan også tilpasse linjetykkelsen og fargeopasiteten med tegneverktøyene. Du kan gjøre tegneområdet større eller mindre ved å dra i den gule linjen øverst og nederst på tegningen for å endre størrelsen på området.

Når du har tegnet noe, kan du flytte rundt på tegningen. Trykk på lassoverktøyet , tegn en sirkel rundt tegningen du vil flytte, og dra den dit du vil ha den. Du kan også bruke lassoen til å kopiere og lime inn deler av tegningen din.

Finn ut hvordan du tegner i Notater med Apple Pencil.

Gjør mer med Notater