Tegn med Notater på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan lage tegninger og tegningsvedlegg i Notater-appen med fingertuppen.

Kom i gang

• Sørg for at iPhone, iPad eller iPod touch har den nyeste versjonen av iOS.
  • For å bruke de nyeste funksjonene i Notater må du sørge for at du har konfigurert Notater med iCloud eller har notater lagret lokalt på enheten. Mange Notater-funksjoner fungerer ikke med andre e-postleverandører.

Lag tekstbundne tegninger

1. Trykk på pennesymbolet i et notat.
  2. Velg en farge og et tegneverktøy. Du kan bruke en blyant, markeringspenn eller penn.
  3. Trykk på Ferdig.

Hvis du ønsker å endre på en del av tegningen, trykker du på viskelæret og området du vil viske ut. Hvis du visker bort noe ved en feil, trykker du på Angre-symbolet. Du kan også tilpasse tykkelsen på linjene og gjennomsiktigheten til fargene med blyanten, markeringspennen og pennen. Hvis du ønsker å gjøre tegneområdet mindre eller større, kan du dra den gule linjen for å endre størrelsen.

Når du har tegnet noe, kan du flytte rundt på tegningen. Trykk på Frihåndverktøyet frihåndverktøy-symbolet, tegn en sirkel rundt tegningen du vil flytte, og dra den dit du vil.

Finn ut hvordan du tegner i Notater med Apple Pencil.

Lage et tegningsvedlegg

1. Trykk på legg til-symbolet i et notat.
  2. Trykk på Legg til tegning.
  3. Velg en farge og et tegneverktøy. Du kan bruke en blyant, markeringspenn eller penn.
  4. Trykk på Ferdig.

Gjør mer med Notater