Oppdater Apple School Manager-programtillegget for PowerSchool

Finn ut hvordan du laster ned og oppdaterer til nyeste versjon av Apple School Manager-programtillegget.

Hvis du vil oppdatere Apple School Manager-programtillegget for PowerSchool, følger du disse trinnene for å laste ned den nyeste versjonen, fjerne det gamle programtillegget, installere det nye programtillegget og deretter oppdatere klient-ID og klienthemmelighet i Apple School Manager.

Kontroller hvilken versjon du har

Den gjeldende versjonen av Apple School Manager-programtillegget er 1.4.

Hvis du har Apple School Manager-programtillegget installert, kan du kontrollere versjonen på denne måten:

1. Logg på PowerSchool.
  2. Klikk på System i sidepanelet, rull ned og klikk på System Settings (Systeminnstillinger), og klikk deretter på Plugin Management Configuration (Administrer programtillegg).
  3. Kontroller versjonen ved siden av Apple School Manager.

Last ned Apple School Manager-programtillegget

Bruk denne koblingen til å laste ned det nyeste programtillegget: Last ned Apple School Manager-programtillegget, som heter AppleSchoolSync.zip. Programtillegget må forbli i zip-filformatet, så sørg for at nettleseren din ikke automatisk pakker det ut til en AppleSchoolSync-mappe. I Safari kan du for eksempel kontroll-klikke på koblingen og velge Last ned koblet fil fra snarveimenyen. Hvis nedlastingen blir pakket ut til en mappe, komprimerer du mappen for å gjøre den til en zip-fil igjen.

Fjern det gamle programtillegget

Etter at du har lastet ned Apple School Manager-programtillegget, fjerner du det gamle programtillegget.

1. Logg på PowerSchool.
  2. Klikk på System under Setup (Konfigurering) i sidepanelet, og rull deretter ned til Server (Tjener)-delen og klikk på System Settings (Systeminnstillinger).
  3. Klikk på Plugin Management Configuration (Administrer programtillegg), klikk på Delete (Slett)-knappen ved siden av Apple School Manager, og klikk deretter på Yes (Ja).

Installer det nye programtillegget

Deretter kan du installere det nye Apple School Manager-programtillegget.

1. Klikk på Install (Installer) øverst til høyre i PowerSchool-vinduet, klikk på Choose File (Velg fil) og velg Apple School Manager-programtillegget (AppleSchoolSync.zip) som du lastet ned. Klikk deretter på Open (Åpne) og til slutt på Install (Installer).
  2. Merk av i boksen for Enable (Aktiver) ved siden av Apple School Manager, og klikk deretter på Enable (Aktiver).
  3. Klikk på Apple School Manager, og klikk deretter på Data Provider Configuration (Konfigurering av dataleverandør). Hold denne siden åpen, og bruk informasjonen fra feltene klient-ID og klienthemmelighet i neste del.

Oppdater klient-ID og klienthemmelighet

Når du har installert Apple School Manager-programtillegget, oppdaterer du klient-ID og klienthemmelighet i Apple School Manager.

1. Åpne et nytt nettleservindu, og logg på Apple School Manager.
  2. Klikk på Innstillinger nederst til venstre, klikk på Datakilde, og klikk deretter på Rediger ved siden av Studentinformasjonssystem.
  3. Kopier klient-ID og klienthemmelighet fra siden du holdt åpen i forrige del, lim dem inn i feltene for klient-ID og klienthemmelighet i Apple School Manager, og klikk deretter på Lagre.
  4. Klikk på Oppdater ved siden av Siste dataoppdatering.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.