Spør Siri om å spille av og styre video på TV-en din

Spør Siri om å spille av en video i rommet der du vil se på den, eller send en video du spiller av på iPhone til en Apple TV eller AirPlay-kompatibel smart-TV. Og styr TV-en bare med stemmen din.

Dette trenger du

Spør Siri om å spille av det du vil se på

Be Siri om å spille av en film i stuen eller den siste episoden av favoritt-TV-serien din på soverommet.

Bare si «Hei, Siri» eller trykk på knappen for Siri. Deretter kan du si for eksempel:

• «Spill av Greenland på TV-en i stuen.»
  • «Se den siste episoden av Ted Lasso på Apple TV på soverommet.»

Noen apper og videotjenester krever et abonnement for avspilling av innholdet.

Be Siri om å sende en video fra iPhone til TV-en

Når du spiller av en film eller en TV-serie på iPhone, sier du «Hei Siri» ellertrykker på knappen for Siri. Deretter kan du si ting som:

• «Spill av dette på TV-en i stuen.»
  • «Spill av dette på Apple TV-en på soverommet.»

Bruk Siri til å kontrollere hva som spilles

Spør Siri om å slå TV-en din på eller av. Eller om å spille av, sette på pause, spole tilbake og styre hva som spilles av.

Si «Hei Siri» ellertrykk på knappen for Siri. Deretter kan du si for eksempel:

• «Slå på TV-en i stuen.»
  • «Stopp Apple TV-en på soverommet.»
  • «Spill av Apple TV-en på soverommet.»
  • «Hopp 30 sekunder frem på TV-en i stuen.»

Tilgjengeligheten av Siri, funksjoner og kommandoer varierer etter språk, land og region. Finn ut hvilke Siri-funksjoner som støttes i hvilke land og regioner.