Be Siri spille av og styre video fra iPhone, iPad og iPod touch

Med AirPlay 2 og HomeKit, kan du be Siri spille av det du ser på, enten det er på iPhone, iPad eller iPod touch, på TV-en din. Eller å spille av en film eller TV-serie i rommet der du ønsker å se det. Og du kan styre det hele med kun stemmen din.

Game of Thrones er tilgjengelig på iTunes ® og © 2019 Home Box Office, Inc. Med enerett.

Dette trenger du

For å la andre i hjemmet ditt bruke Siri på iPhone, iPad eller iPod touch med AirPlay-video, må du invitere dem til å styre hjemmet ditt i Home-appen.

Spør Siri om å spille av det du vil se på

Spør Siri på iPhone, iPad eller iPod touch om å spille av en film i stuen eller den nyeste episoden av en TV-serie du liker i soverommet.

Bare si «Hei, Siri» eller trykk på knappen for Siri. Deretter kan du si ting som:

• «Spill Happy Feet på TV-en i stuen.»
  • «Se den nyeste episoden av Game of Thrones på Apple TV-en i soverommet.»

Noen apper og videotjenester krever et abonnement for avspilling av innholdet.

Fortsett å se på TV-en din

Spør Siri om å spille av en film eller TV-serie som du ser på iPhone, iPad eller iPod touch på Apple TV eller en AirPlay 2-kompatibel smart-TV.

Si «Hei, Siri» på iPhone, iPad eller iPod touch, eller trykk på knappen for Siri. Deretter kan du si ting som:

• «Spill av dette på TV-en i stuen.»
  • «Spill av dette på Apple TV-en i soverommet.»

Hvis du strømmer fra en app som er lastet ned på Apple TV, vil videoen spilles av i den samme appen på Apple TV-en. Hvis denne appen ikke er lastet ned på Apple TV, vil iPhone, iPad eller iPod touch bruke AirPlay til å vise videoen på Apple TV.

Styr det du ser på

Spør Siri om å slå TV-en din på eller av. Eller om å spille av, sette på pause, spole tilbake og styre hva som spilles av.

Si «Hei, Siri» på iPhone, iPad eller iPod touch, eller trykk på knappen for Siri. Deretter kan du si ting som:

• «Slå på TV-en i stuen.»
  • «Stopp Apple TV-en i soverommet.»
  • «Spill av Apple TV-en i soverommet.»
  • «Hopp 30 sekunder frem på TV-en i stuen.»

Tilgjengeligheten av Siri, funksjoner og kommandoer varierer etter språk, land og region. Finn ut hvilke Siri-funksjoner som støttes i hvilke land og regioner.