Tilbakestill AirPods

Du må kanskje tilbakestille AirPods (1. eller 2. generasjon) hvis de ikke kobles til, hvis de ikke lader eller for å løse et annet problem.1 Disse trinnene fungerer med et trådløst ladeetui og et standard Lightning-ladeetui.

Gå til Innstillinger på iOS-enheten din

Gå til Innstillinger > Bluetooth og trykk på «i»-symbolet ved siden av AirPods.2 Trykk deretter på Glem denne enheten, og trykk igjen for å bekrefte.

Legg AirPods i etuiet

Lukk lokket. Vent 30 sekunder før du åpner lokket.

Tilbakestill AirPods

Trykk og hold inne konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker oransje noen ganger og deretter blinker hvitt kontinuerlig.

Koble til AirPods på nytt

Plasser AirPods i nærheten av enheten. Følg fremgangsmåten på enhetens skjerm.

Finn ut mer

Finn ut mer om konfigurering av AirPods og andre Bluetooth-enheter. Hvis du har problemer med å koble til AirPod-erstatningen, kan du finne ut mer om AirPods-erstatninger.

1. Når du tilbakestiller AirPods, blir innstillingene for AirPods også tilbakestilt. Du kan endre innstillingene dine på nytt.
  2. Hvis du ikke ser AirPods i Innstillinger > Bluetooth, går du til neste trinn.