Bruk universelle utklipp til å kopiere og lime mellom Apple-enhetene dine

Med universelle utklipp kan du kopiere innhold som tekst, bilder, fotografier og videoer på én Apple-enhet, og deretter kan du lime inn innholdet på en annen Apple-enhet.

Konfigurere universelle utklipp

Bruk universelle utklipp på hvilken som helst Mac, iPhone, iPad eller iPod touch som oppfyller systemkravene for Kontinuitet. Funksjonen fungerer når enhetene dine er i nærheten av hverandre og konfigurert på denne måten:

Slik slår du på Handoff på enhetene dine:

• På Mac: Velg Apple-menyen () > Systemvalg, og klikk deretter på Generelt. Velg «Tillat Handoff mellom maskinen og iCloud-enheter».
  • På iPhone, iPad og iPod touch: Gå til Innstillinger > Generelt > Handoff, og slå deretter på Handoff.

Bruke universelle utklipp

1. På én enhet kopierer du tekst, bilder eller annet innhold på samme måte som vanlig.
    Du kan også bruke universelle utklipp til å kopiere hele filer fra én Mac-maskin til en annen. Hver Mac må ha macOS High Sierra eller nyere.
  2. Innholdet legges automatisk til utklippstavlen på de andre enhetene dine i nærheten. Det blir liggende der en kort stund eller frem til du erstatter det ved å kopiere noe annet på en av enhetene.
  3. På den andre enheten limer du inn innholdet på samme måte som vanlig.