Bruk universelle utklipp til å kopiere og lime mellom Apple-enhetene dine

Med universelle utklipp kan du kopiere innhold som tekst, bilder, fotografier og videoer på én Apple-enhet, og deretter kan du lime inn innholdet på en annen Apple-enhet.

Bildet har ingen alternativ tekst

Konfigurere universelle utklipp

Bruk universelle utklipp med hvilken som helst Mac, iPhone, iPad eller Apple Vision Pro som oppfyller systemkravene for kontinuitet. Funksjonen fungerer når enhetene dine er i nærheten av hverandre og konfigurert på denne måten:

• Hver enhet er logget på med samme Apple-ID.

• Hver enhet har Bluetooth og Wi-Fi slått på.

• Hver enhet har Handoff slått på (det er slått på som standard):

• iPhone eller iPad: Gå til Innstillinger > Generelt > AirPlay og Handoff, og slå deretter på Handoff.

• Mac: Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, klikk på Generelt i sidepanelet og deretter på AirDrop og Handoff til høyre. Slå på «Tillat Handoff mellom denne Macen og iCloud-enhetene dine».

• Apple Vision Pro: Gå til Innstillinger > Generelt > Handoff og slå på Handoff.

Bruke universelle utklipp

1. På én enhet kopierer du tekst, bilder, filer eller annet innhold på samme måte som vanlig.

2. Innholdet legges automatisk til utklippstavlen på de andre enhetene dine i nærheten. Det blir liggende der en kort stund eller frem til du erstatter det ved å kopiere noe annet på en av enhetene.

3. På den andre enheten limer du inn innholdet på samme måte som vanlig.