Bruk universelle utklipp til å kopiere og lime mellom Apple-enhetene dine

Med universelle utklipp kan du kopiere innhold som tekst, bilder, fotografier og videoer på én Apple-enhet, og deretter kan du lime inn innholdet på en annen Apple-enhet.

En iPhone viser et bilde med Kopier-alternativet, ved siden av en MacBook Pro med et Pages-dokument åpnet som inneholder det samme bildet.

Konfigurere universelle utklipp

Bruk universelle utklipp på hvilken som helst Mac, iPhone, iPad eller iPod touch som oppfyller systemkravene for Kontinuitet. Funksjonen fungerer når enhetene dine er i nærheten av hverandre og konfigurert på denne måten:

Slik slår du på Handoff på enhetene dine:

• På Mac: Velg Apple-menyen () > Systemvalg, og klikk deretter på Generelt. Velg «Tillat Handoff mellom denne Macen og iCloud-enheter».
  • På iPhone, iPad og iPod touch: Gå til Innstillinger > Generelt > Handoff, og slå deretter på Handoff.

Bruke universelle utklipp

1. På én enhet kopierer du tekst, bilder eller annet innhold på samme måte som vanlig.
    Du kan også bruke universelle utklipp til å kopiere hele filer fra én Mac-maskin til en annen. Hver Mac må ha macOS High Sierra eller nyere.
  2. Innholdet legges automatisk til utklippstavlen på de andre enhetene dine i nærheten. Det blir liggende der en kort stund eller frem til du erstatter det ved å kopiere noe annet på en av enhetene.
  3. På den andre enheten limer du inn innholdet på samme måte som vanlig.