Bruk Handoff til å fortsette en oppgave på de andre enhetene dine

Med Handoff kan du begynne arbeidet på én enhet, og deretter kan du bytte til en enhet i nærheten og fortsette der du slapp.

Konfigurer Handoff

Bruk Handoff på hvilken som helst Mac, iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch som oppfyller systemkravene for Kontinuitet. Handoff fungerer når enhetene dine er i nærheten av hverandre og konfigurert på denne måten:

• Hver enhet er logget på iCloud med samme Apple-ID.
    For å se hvilken Apple-ID som brukes på Apple Watch, åpner du Apple Watch-appen på iPhone. Deretter går du til Generelt > Apple-ID.
  • Hver enhet har Bluetooth slått på.
  • Hver enhet har Wi-Fi slått på.
  • Hver enhet har Handoff slått på.

Slik slår du på Handoff på enhetene dine:

• På Mac: Velg Apple-menyen () > Systemvalg, og klikk deretter på Generelt. Velg «Tillat Handoff mellom denne Macen og iCloud-enheter».
  • På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger > Generelt > Handoff, og slå deretter på Handoff.
  • På Apple Watch: Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk på Generelt og Aktiver Handoff.
    Apple Watch støtter overlevering fra klokke til iPhone, eller fra klokke til Mac som bruker OS X Yosemite eller nyere.

Når du slår på Handoff, slås også Universelle utklipp på.

Bruk Handoff

1. Åpne en app som fungerer med Handoff.
    Apper som fungerer med Handoff, inkluderer Mail, Kart, Safari, Påminnelser, Kalender, Kontakter, Pages, Numbers, Keynote og mange flere tredjepartsapper.
  2. Bruk appen til å starte en oppgave, for eksempel skrive en e-post eller et dokument.
  3. Fortsett oppgaven på en annen enhet:
    • Hvis du bytter til Mac, klikker du på appens symbol i Dock:
    • Hvis du bytter til iPhone, iPad eller iPod touch, åpner du appveksleren, slik du gjør når du bytter mellom apper, og deretter trykker du på appbanneret nederst på skjermen.