Bruk Handoff til å fortsette oppgavene på de andre enhetene dine

Med Handoff kan du begynne arbeidet på én enhet, og deretter kan du bytte til en enhet i nærheten og fortsette der du slapp.

iPhone og MacBook Air viser begge den samme e-postmeldingen du jobber med

Konfigurer Handoff

Bruk Handoff på hvilken som helst Mac, iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch som oppfyller systemkravene for Kontinuitet. Handoff fungerer når enhetene dine er i nærheten av hverandre og konfigurert på denne måten:

• Hver enhet er logget på iCloud med samme Apple-ID.
    For å se hvilken Apple-ID som brukes på Apple Watch, åpner du Apple Watch-appen på iPhone. Deretter går du til Generelt > Apple-ID.
  • Hver enhet har Bluetooth slått på.
  • Hver enhet har Wi-Fi slått på.
  • Hver enhet har Handoff slått på.

Slik slår du på Handoff på enhetene dine:

• Mac: Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk deretter på Generelt. Velg «Tillat Handoff mellom denne Macen og iCloud-enheter».
  • iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger > Generelt > AirPlay og Handoff, og slå deretter på Handoff.
  • Apple Watch: Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk på Generelt og Aktiver Handoff. (Apple Watch støtter overlevering fra klokken din til iPhone eller Mac.)

Bruk Handoff

1. Åpne en app som fungerer med Handoff.
    Apper som fungerer med Handoff, inkluderer Mail, Kart, Safari, Påminnelser, Kalender, Kontakter, Pages, Numbers, Keynote og mange flere tredjepartsapper.
  2. Bruk appen til å starte en oppgave, for eksempel skrive en e-post eller et dokument.
  3. Fortsett på den andre enheten:
    • Hvis du bytter til Mac, klikker du på appens Handoff-symbol i Dock:
      macOS Dock som viser Mail-appikonet med en «Fra iPhone»-etikett
    • Hvis du bytter til iPhone, iPad eller iPod touch, åpner du appveksleren, slik du gjør når du bytter mellom apper, og deretter trykker du på appbanneret nederst på skjermen.
      iPhone-appveksler med Mail-appbanneret «Johns MacBook Pro»