Bruk Handoff til å fortsette oppgavene på de andre enhetene dine

Med Handoff kan du begynne arbeidet på én enhet, og deretter kan du bytte til en enhet i nærheten og fortsette der du slapp.

Bildet har ingen alternativ tekst

Konfigurer Handoff

Bruk Handoff på hvilken som helst Mac, iPhone, iPad, eller Apple Watch som oppfyller systemkravene for Kontinuitet. Handoff fungerer når enhetene dine er i nærheten av hverandre og konfigurert på denne måten.

• Hver enhet er logget på iCloud med samme Apple-ID.

• For å se hvilken Apple-ID som brukes på Apple Watch, åpner du Apple Watch-appen på iPhone. Deretter går du til Generelt > Apple-ID.

• Hver enhet har Bluetooth og Wi-Fi slått på.

• Hver enhet har Handoff slått på.

• Mac med macOS Ventura eller nyere: Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, klikk på Generelt i sidepanelet og klikk deretter på AirDrop og Handoff til høyre. Slå på «Tillat Handoff mellom denne Macen og iCloud-enhetene dine».

• Mac-maskiner med tidligere versjoner av macOS: Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på Generelt og velg deretter «Tillat Handoff mellom denne Macen og iCloud-enhetene dine».

• iPhone eller iPad: Gå til Innstillinger > Generelt > AirPlay og Handoff, og slå deretter på Handoff.

• Apple Watch: Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk på Generelt og Aktiver Handoff. Apple Watch støtter overlevering fra klokken din til iPhone eller Mac.

Bruk Handoff

1. Åpne en app som fungerer med Handoff.

• Følgende apper fungerer med Handoff: Safari, Mail, Kart, Påminnelser, Kalender, Kontakter, Pages, Numbers, Keynote, FaceTime *og mange flere tredjepartsapper.

2. Bruk appen til å starte en oppgave, for eksempel skrive en e-post eller et dokument.

3. Hvis du bytter til Mac, klikker du på appens Handoff-symbol i Dock.

No alt supplied for Image
  4. Hvis du bytter til iPhone eller iPad, åpner du appveksleren, slik du gjør når duswitching between apps, then tap the app banner at the bottom of the screen.

No alt supplied for Image

* Bruk Handoff med FaceTime krever macOS Ventura eller nyere, iOS 16 eller nyere og iPadOS 16 eller nyere.