Last ned bilder og videoer fra iCloud

Med iCloud-bilder kan du laste ned kopier av bildene og videoene dine på hvilken som helst enhet.

Hvordan laste ned bilder og videoer fra Bilder-appen

Hvis du vil lagre en kopi av bildene og videoene dine fra Bilder-appen på iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere eller iPadOS, eller på Mac med OS X Yosemite 10.10.3 eller nyere, følger du denne fremgangsmåten.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på iCloud, og trykk deretter på Bilder.
  3. Velg Last ned og behold originaler.

På Mac

1. Åpne Bilder-appen.
  2. Velg Bilder > Valg.
  3. Velg iCloud, og klikk deretter på Last ned originaler til denne maskinen.

På PC

Hvordan laste ned bilder og videoer fra iCloud.com

Hvis du vil lagre kopier av bildene og videoene dine fra iCloud.com på iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, følger du denne fremgangsmåten.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Bilder-appen.
  2. Trykk på Velg, og trykk deretter på et bilde eller en video. Trykk på flere for å velge mange bilder eller videoer, eller trykk på Velg alle for å velge hele biblioteket.
  3. Trykk på Mer nederst til høyre på skjermen.
  4. Velg Last ned, og trykk deretter på Last ned for å bekrefte.

På Mac eller PC

1. iCloud.com klikker du på Bilder og velger et bilde eller en video. Hold inne Kommando-tasten på Mac, eller Ctrl-tasten på PC-en, for å velge flere bilder eller videoer.
  2. Klikk på og hold inne nedlastingssymbolet iCloud-nedlastingssymbolet oppe i hjørnet. Hvis du vil laste ned bildene eller videoene dine slik de opprinnelig ble tatt eller importert, velger du Uendret original. For JPEG- eller H.264-formatet – inkludert redigeringer og selv om de opprinnelig var i HEIF- eller HEVC-formatet – velger du Mest kompatibelt.*
  3. Klikk på Last ned.

Hvordan laste ned bilder og videoer fra Delte albumer

Du kan laste ned kopier av bilder og videoer i Delte albumer til ditt eget bibliotek. Finn ut hvordan du bruker Delte albumer.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Bilder-appen, og gå deretter til Albumer-fanen.
  2. Rull ned til Delte albumer og velg et album.
  3. Trykk på bildet eller videoen, og trykk deretter på delingssymbolet.
  4. Velg Lagre bilde eller Lagre video.

På Mac

1. Åpne Bilder, og velg deretter et delt album fra menyen på venstre side.
  2. Velg bildet eller videoen.
  3. Kontroll-klikk > Importer.

Hva skjer når du sletter bilder eller videoer

Husk at når du sletter et bilde fra iCloud-bilder, slettes det også fra iCloud og alle andre enheter der du er logget inn med den samme Apple-ID-en – selv om du har slått på Last ned og behold originaler eller Last ned originaler til denne maskinen. Hvis du velger å laste ned originalene, påvirker dette også enhetens lagringsplass. Finn ut mer om hvordan du administrerer enhetens lagringsplass. Du kan også finne ut hvordan du bruker AirDrop for å deler bildene og videoene dine til en annen enhet.