Last ned bilder og videoer fra iCloud

Med iCloud-bilder kan du laste ned kopier av bildene og videoene dine på hvilken som helst enhet.

Slik laster du ned innhold fra Bilder-appen

På iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere:

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Bilder.
  2. Velg Last ned og behold originaler.

På en Mac med OS X Yosemite 10.10.3 eller nyere*:

1. Åpne Bilder-appen.
  2. Velg Bilder > Valg > iCloud > Last ned originaler til denne Macen.

Husk at når du sletter bilder fra iCloud-bilder, så slettes de fra iCloud og vil ikke lenger være tilgjengelig på noen enheter – dette gjelder også om du har slått på Last ned og behold originaler eller Last ned originaler til denne Macen. Når du velger å laste ned originalene, påvirker dette også enhetens lagringsplass. Du kan lese mer om hvordan du administrerer lagring. Du kan også lese om hvordan du deler innhold til andre enheter med AirDrop.

* Hvis du bruker PC, kan du konfigurere iCloud for Windows og laste ned innholdet fra iCloud-bilder.

Slik laster du ned innhold fra iCloud.com

1. På iCloud.com klikker du på Bilder og velger et bilde eller en video. Hold inne Kommando-tasten for å velge flere bilder eller videoer.
  2. Klikk på og hold inne nedlastingssymbolet iCloud-nedlastingssymbolet oppe i hjørnet. Hvis du vil laste ned innholdet ditt slik det opprinnelig ble tatt eller importert, velger du Uendret original. For JPEG- eller H.264-formatet – inkludert redigeringer og selv om de opprinnelig var i HEIF- eller HEVC-format – velger du Mest kompatibelt.
  3. Klikk på Last ned.