Få tilgang til og se iCloud-bilder på iPhone, iPad eller iPod touch

Med iCloud-bilder kan du bla gjennom, søke i og dele bilder og videoer fra alle enhetene dine.

Alle bildene dine på alle enhetene dine

iCloud-bilder fungerer sømløst med Bilder-appen for å holde bildene og videoene dine trygt lagret i iCloud og oppdatert på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV og iCloud.com. La oss for eksempel si at du har iPhone, iPad og Mac. Du kan ta bilder på iPhone og se de samme bildene på de andre enhetene dine og på iCloud.com.

Slik slår du på iCloud-bilder

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Trykk på Bilder.
  3. Hvis det er nødvendig, trykker du på iCloud-bilder for å slå funksjonen på.

Hvis du ikke kan slå på iCloud-bilder, må du kanskje endre lagringsabonnementet ditt.

iPhone med iCloud-bilder aktivert

Slik får du tilgang til iCloud-bilder

1. Åpne Bilder-appen.
  2. Trykk på Bilder-fanen  for å se bildene dine.
  3. Trykk på Albumer-fanen  for å se Mine albumer, Delte albumer, Personer og steder, Medietyper og Andre albumer. Du kan også finne ut mer om innhold du deler med andre.

Se bildene du nylig har slettet:

1. Åpne Bilder-appen.
  2. Trykk på Albumer-fanen .
  3. Bla ned til Andre albumer, og trykk på Nylig slettet.

Slettede bilder og videoer plasseres i Nylig slettet-albumet på enheten din, hvor de beholdes i 30 dager. Etter dette blir elementene slettet permanent fra alle enhetene dine der iCloud-bilder er konfigurert.

En iPhone som viser iCloud-lagringsplass

Slik sjekker du iCloud-lagringsplassen

Det er lett å se hvor mye lagringsplass iCloud-bildene dine tar opp:

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på iCloud > Administrer lagringsplass.
  3. Trykk på Endre lagringsabonnement for å gjøre endringer.

Du kan også se hvordan iCloud-bilder bruker iCloud-lagringsplassen din.