Få tilgang til og se iCloud-bilder på iPhone, iPad eller iPod touch

Med iCloud-bilder kan du bla gjennom, søke i og dele bilder og videoer fra alle enhetene dine.

iCloud-bilder holder alt oppdatert

iCloud-bilder fungerer sømløst med Bilder-appen for å holde bildene og videoene dine trygt lagret i iCloud og oppdatert på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV og iCloud.com. La oss for eksempel si at du har iPhone, iPad og Mac. Du kan knipse et bilde av niesen din på iPhone og – hvis du aktiverer iCloud-bilder på alle enhetene dine – se det samme bildet i Bilder-appen også på iPad og Mac.

Hvis du bruker en Mac eller PC, kan du bruke iCloud.com for å få tilgang til bildene og videoene dine.

Sjekk om iCloud-bilder er slått på

Er du ikke sikker på om du har konfigurert iCloud-bilder på iPhone, iPad eller iPod touch? Slik sjekker du det:

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Trykk på Bilder.
  3. Hvis det er nødvendig, trykker du på iCloud-bilder for å slå funksjonen på.

Hvis du ikke kan slå på iCloud-bilder, må du kanskje endre lagringsabonnementet ditt.

iPhone med iCloud-bilder aktivert

Se bildene og videoene dine på alle enhetene

Nå som iCloud-bilder er på, kan du få tilgang til innholdet ditt på denne måten:

1. Åpne Bilder-appen.
  2. Trykk på Bilder-fanen  for å se bildene dine.
  3. Trykk på Albumer-fanen  for å se Mine albumer, Delte albumer, Personer og steder, Medietyper og Andre albumer. Du kan også finne ut mer om innhold du deler med andre.

iPhone som viser iCloud-lagringsplass

Sjekk iCloud-lagringsplassen din

Det er lett å sjekke lagringsplassen du har til iCloud-bilder:

1. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på iCloud > Administrer lagring.
  3. Trykk på Endre lagringsabonnement for å gjøre endringer.

Du kan også se hvordan iCloud-bilder bruker iCloud-lagringsplassen din.

Gjør mer med bildene dine