Få tilgang til og se iCloud-bilder på iPhone, iPad eller Mac

Med iCloud-bilder kan du bla gjennom, søke og dele alle bildene og videoene fra alle enhetene dine – bare åpne Bilder-appen.

Alle bildene dine på alle enhetene dine

iCloud-bilder fungerer sømløst med Bilder-appen for å holde bildene og videoene dine trygt lagret i iCloud og oppdatert på iPhone, iPad, Mac, Apple TV og iCloud.com og på iCloud.com. Hvis du for eksempel tar et bilde på iPhonen din, kan du se det samme bildet på de andre enhetene og på iCloud.com også.

Slik får du tilgang til iCloud-bilder

1. Åpne Bilder-appen.

2. Velg Bibliotek for å se bildene dine.

3. På iPhone eller iPad trykker du på Album-fanen for å se Mine album, Personer og steder, Medietyper og Verktøy. På Macen er bildene, albumene og prosjektene dine oppført i sidefeltet.

Finn ut mer om hvordan du konfigurerer og bruker iCloud-bilder på iPhone eller iPad eller på Mac.

Hvis du ikke kan se iCloud-bildene dine

Hvis du ikke ser iCloud-bildene dine i Bilder-appen, sjekker du at:

Finn ut hva du skal gjøre hvis du fortsatt ikke ser bildene dine