Bruk en reparert eller erstattet iPhone

Her finner du informasjon om hvordan du bruker en reparert eller erstattet iPhone.

1. Hvis du bruker SIM-kort med iPhone, setter du inn SIM-kortet i iPhone.
  2. Gjenopprett iPhone fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopi.
  3. Finn iPhone skal være aktivert som standard, men du kan bekrefte at Finn iPhone er på.

© 2019 Apple Inc. Alle rettigheter forbeholdes. Apple, Apple-logoen, iPhone og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. AppleCare og iCloud er tjenestemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Andre produkter og firmanavn nevnt herunder kan være varemerker for sine respektive selskaper.