Hvis bildene dine ikke vises i GarageBand etter at du har installert macOS Mojave

Etter du har installert macOS Mojave på Mac, kan det hende at du ikke lenger får tilgang til bildene dine i GarageBand.

Hvis bildene dine ikke vises i GarageBand, lukker du programmet, og deretter gir du programmet tilgang til Bilder under Systemvalg:

1. Avslutt GarageBand.
  2. Velg Apple-menyen () > Systemvalg, klikk på Sikkerhet og personvern, og klikk deretter på Personvern.
  3. Marker Bilder.
  4. Velg avmerkingsboksen ved siden av GarageBand for å gi programmet tilgang til bildene dine.
    Systemvalg med Bilder-delen under Personvern-fanen i Sikkerhet og personvern-panelet.