Forlat en gruppesamtale på iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan forlate en gruppesamtale så lenge det er minst tre andre personer i tråden og alle bruker en Apple-enhet, f.eks. iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan også slå av varsler for bestemte gruppesamtaler.

Hvis du vil forlate en gruppesamtale, må alle deltakerne bruke iMessage. Er du usikker på om du bruker iMessage eller SMS/MMS? Finn ut mer om forskjellen mellom iMessage og SMS/MMS.

iPhone som viser skjermen med muligheten til å velge Forlat samtalen.

Slik forlater du en gruppesamtalemelding

1. Trykk på gruppesamtalen du vil forlate.
  2. Trykk på gruppesymbolene øverst i tråden.
  3. Trykk på informasjonsknappen , rull ned og trykk deretter på Forlat samtalen.

Du kan forlate en gruppesamtale så lenge det er minst tre andre personer i tråden og alle bruker en Apple-enhet, f.eks. iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du ikke ser alternativet for å forlate samtalen, kan det bety at én eller flere av deltakerne ikke bruker en Apple-enhet med iMessage. Hvis du ikke kan forlate gruppesamtalen, kan du slå av varsler for gruppesamtalen slik at du ikke får varsler.

iPhone som viser skjermen der du kan slå på Skjul varsler.

Slik slår du av varsler for en gruppesamtale

1. Trykk på gruppesamtalen.
  2. Trykk på gruppesymbolene øverst i tråden. Deretter trykker du på infoknappen .
  3. Rull ned og slå på Skjul varsler.

Eventuelt kan du sveipe til venstre over gruppesamtalen i listen din over meldingssamtaler og deretter trykke på Varsler-knappen . Når Skjul varsler er på, vises et halvmånesymbol Halvmåne som viser at en samtale er dempet.vises ved siden av samtalen.

Skjul varsler stopper varslene for en spesifikk gruppesamtale, men ikke for alle meldingene på enheten din. Du mottar fortsatt alle andre meldinger og varsler. Finn ut mer om å administrere varslene dine.