Forlat en gruppesamtale på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du demper varslinger fra en gruppesamtale eller forlater samtalen i Meldinger-appen.

I Meldinger kan du når som helst forlate en gruppesamtale, så lenge det er tre andre personer med i tråden. For å forlate en gruppesamtale må alle deltakerne bruke iMessage. Finn ut mer om forskjellen mellom iMessage og SMS/MMS.

Slik forlater du en gruppesamtale

1. Gå til den gruppesamtalen du ønsker å forlate.
  2. Trykk øverst på samtalen.
  3. Trykk på  og deretter på Forlat samtalen.

Hvis du ikke ser alternativet for å forlate samtalen, kan det bety at en eller flere av brukerne ikke bruker en enhet med iMessage. Du kan ikke fjerne deg fra disse gruppesamtalene, men du kan dempe samtalen.

Slik demper du meldingene dine

1. Gå til gruppesamtalen.
  2. Trykk øverst i samtalen, og trykk deretter på .
  3. Slå på Skjul varsler.

Du kan også sveipe til venstre over gruppesamtalen og trykke på Skjul varsler. Når Skjul varsler er på, vil du se en nymåne nymåne  ved siden av samtalen.

Skjul varsler stopper varslinger for en spesifikk gruppesamtale, ikke for enheten din. Du ser fortsatt alle andre meldinger og varslinger på låst skjerm. Finn ut mer om å administrere varslene dine.

Finn ut mer om Meldinger