Slik forlater du en gruppesamtale på iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du demper varslinger fra en gruppesamtale eller forlater samtalen i Meldinger-appen.

forlat en samtale

Forlat en gruppesamtale

Du kan når som helst forlate en gruppesamtale i Meldinger-appen, så lenge det er tre andre personer med i tråden. Slik gjør du det:

1. Gå til den gruppesamtalen du ønsker å forlate.
  2. Trykk øverst på samtalen.
  3. Trykk på info-symbolet og trykk deretter på Forlat samtalen.

For å forlate en gruppesamtale må alle deltakerne bruke iMessage. Hvis du ikke ser alternativet for å forlate samtalen, kan det bety at en eller flere av brukerne ikke bruker en enhet med iMessage. Du kan ikke fjerne deg fra disse gruppesamtalene, men du kan dempe samtalen.

Slå på Skjul varsler

Demp meldingsvarslinger

Hvis du vil dempe en gruppesamtale, slår du på Skjul varsler:

1. Gå til gruppesamtalen.
  2. Trykk øverst i samtalen, og trykk deretter på info-symbolet.
  3. Slå på Skjul varsler.

Du kan også sveipe til venstre over gruppesamtalen og trykke på Skjul varsler. Når Skjul varsler er på, vil du se en nymåne nymåne ved siden av samtalen.

Skjul varsler stopper varslinger for en spesifikk gruppesamtale, ikke for enheten din. Du ser fortsatt alle andre meldinger og varslinger på låst skjerm. Finn ut mer om å administrere varslene dine.

Finn ut mer om Meldinger