Finn serienummeret for AirPods

Lær hvordan du finner serienummeret til AirPods.

Finn den i Innstillinger på iOS eller iPadOS

1. Gå til Innstillinger > Bluetooth.1
  2. Finn AirPods i listen (for eksempel «Johns AirPods»).
  3. Trykk på Mer info-knappen  ved siden av AirPods for å se serienummeret.2

Bluetooth-innstillinger

Finn det trykt på enheten

Du finner serienummeret trykt på AirPods eller ladeetuiet.

AirPods eller AirPods Pro

Hvis du har AirPods eller AirPods Pro, deler AirPods og ladeetuiet det samme serienummeret. Du finner serienummeret på undersiden av lokket på ladeetuiet, det trådløse ladeetuiet eller MagSafe-ladeetuiet.

Serienummer på ladeetuiet eller det trådløse ladeetuiet til AirPods

AirPods Max

Hvis du har AirPods Max, kan du ta av den venstre magnetiske øreputen for å se serienummeret.

Serienummeret er under venstre pute

Finn det på originalemballasjen

Hvis du har originalemballasjen, finner du serienummeret ved siden av strekkoden. Du kan også finne serienummeret på produktets originale kvittering eller faktura.

Serienummer på emballasje

1. Hvis enheten din bruker en programvareversjon som er eldre enn iOS 14 eller iPadOS 14, finner du serienummeret under Innstillinger > Generelt > Om. Rull ned til du ser navnet på AirPods, og trykk på navnet.

2. På AirPods (2. generasjon), AirPods Pro og AirPods (3. generasjon) har hver AirPod også sitt eget serienummer, trykt på selve AirPoden. Hvis du må sende inn AirPods eller ladeetuiet for service, bruker du hovedserienummeret, som du finner på lokket til etuiet. Du trenger ikke serienumrene som står på AirPods.