Slik deler du Wi-Fi-passordet ditt fra iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du deler passordet for Wi-Fi-nettverket ditt med venner og familie.

Før du begynner

• Slå på Wi-Fi og Bluetooth på begge enhetene. Slå av Delt internett hvis en av enhetene har dette slått på.
  • Sørg for at Apple-ID-en din er lagt til i den andre personens Kontakter-app.
  • Hold den andre personens enhet i nærheten, innenfor Bluetooth- og Wi-Fi-rekkevidde.
  • Sørg for at begge enhetene har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, eller macOS High Sierra eller nyere.

Slik deler du Wi-Fi-passordet ditt

1. Sørg for at enheten din (den som brukes til å dele passordet) er låst opp og koblet til Wi-Fi-nettverket.
  2. Velg Wi-Fi-nettverket på enheten du vil koble til.
  3. På enheten din trykker du på Del passord og deretter på Ferdig.