Hvis du mangler et notat på iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du mangler notater, er de kanskje slettet ved et uhell, eller du må kanskje endre innstillingene.

sjekk e-postinnstillingene dine

Sjekk kontoinnstillingene dine

Hvis du bruker en tredjepartskonto eller -e-posttjeneste, for eksempel Gmail eller Yahoo, til å lagre notatene dine, må du sjekke innstillingene dine:

1. Gå til Innstillinger > Passord og kontoer.
  2. Trykk på e-postkontoen du vil sjekke.
  3. Sørg for at Notater er på.

Hvis du bruker Notater med mer enn én e-postkonto, gjentar du bare trinn 2 og 3 for hver konto. Hvis du ikke finner kontoen din, kan du finne ut hvordan du legger den til igjen.

Sjekk Nylig slettet-mappen

Sjekk Nylig slettet-mappen

Hvis du lagrer notater i iCloud, må du sjekke Nylig slettet-mappen:

1. Åpne Notater-appen, og trykk på Klikk på pilsymbolet til du ser Mapper-listen.
  2. Trykk på Nylig slettet, og søk etter notatet ditt.

Hvis du finner notatet i Nylig slettet eller en annen mappe, kan du flytte det:

1. I Notater-listen trykker du på Rediger.
  2. Trykk på notatet du vil flytte.
  3. Trykk på Flytt til, og velg mappen du vil flytte det til.

Hvis du bruker notater med en annen tjeneste, for eksempel Gmail eller Yahoo, må du sjekke Papirkurv-mappen til den kontoen i Mail-appen. Hvis du sletter et notat fra Notater-appen, beholder tredjepartskontoen din det som regel i Papirkurv-mappen. Hvis du vil gjenopprette et notat fra Papirkurv-mappen, må du kopiere og lime inn notatet i et nytt notat i Notater-appen.

Søk etter notatene dine

Bruk Søk til å finne notatene dine

1. Åpne Notater-appen og trykk på Klikk på pilsymbolet til du ser listen over notater.
  2. Trykk på Søk-ruten, og skriv inn et ord, en frase eller tittelen til notatet du leter etter.
  3. Sørg for at Alle kontoer er markert. Søk sjekker notatene i alle mappene på kontoene dine, for eksempel en e-postkonto.

Hvis du ikke ser Søk-ruten, må du kanskje rulle for å finne den. Hvis du fortsatt ikke finner et notat, er notatet kanskje låst. Søk ser kun tittelen på de låste notatene, så du må kanskje sjekke alle de låste notatene for å finne det notatet du leter etter.

Søk etter notatene dine manuelt

Hvis Søk ikke viser resultater, må du kanskje sjekke en annen mappe og rulle ned på listen:

1. Åpne Notater-appen, og trykk på Klikk på pilsymbolet til du ser Mapper-listen.
  2. Hvis du har mer enn én mappe, trykker du på en annen mappe for å se om notatet ditt er der.

Hvis du fortsatt ikke finner notatet ditt, bruker du kanskje ikke riktig ord, frase eller tittel fra notatet.

Finn ut mer om Notater