iPhone- og iPad-modeller som støtter Face ID, Animoji og Memoji

Finn ut hvilke iPhone- og iPad-modeller som støtter bruk av Face ID og oppretting av animoji og memoji.

Face ID

Du kan bruke Face ID på følgende enheter:

iPhone

• iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X

iPad

• iPad Pro (12,9-tommers, 3. generasjon)
  • iPad Pro (11-tommers)

Animoji

Du kan opprette og sende animoji i Meldinger-appen på følgende enheter:

iPhone

• iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X

iPad

• iPad Pro (12,9-tommers, 3. generasjon)
  • iPad Pro (11-tommers)

Eldre iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller med den nyeste versjonen av iOS kan motta animoji i Meldinger-appen, men du kan ikke lage dem.

Memoji

Du kan opprette og sende memoji i Meldinger-appen på følgende enheter:

iPhone

iPad

• iPad Pro (12,9-tommers, 3. generasjon)
  • iPad Pro (11-tommers)

Eldre iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller med den nyeste versjonen av iOS kan motta memoji i Meldinger-appen, men du kan ikke lage dem.