Få hjelp med Dual SIM med to nano-SIM-kort

Lær å fikse eventuelle problemer du kan støte på når du bruker dobbel SIM med to nano-SIM-kort og iPhone XS Max eller iPhone XR i fastlands-Kina, Hongkong eller Macao.

Sjekk abonnementene dine

• Hvis du vil bruke to ulike operatører, må du ha en opplåst iPhone. Hvis ikke må begge abonnementene være fra samme operatør. Hvis det første SIM-kortet kommer fra en CDMA-operatør, støtter ikke det andre SIM-kortet CDMA. Ta kontakt med operatøren for å få mer informasjon.
  • Begge abonnementene må være konfigurerte og klare til bruk.
  • Sørg for at du er i et område med dekning, og at det ikke er driftsstans i området.

iPhone XS Max og iPhone XR kjøpt i fastlands-Kina, Hongkong og Macao kan bruke to fysiske SIM-kort. Hvis du ikke er i fastlands-Kina, eller hvis du er i Hongkong eller Macao og har en iPhone XS, få hjelp med dobbel SIM med en eSIM.

Sørg for at du installerer begge nano-SIM-kortene på riktig måte

Hvis du tror at begge SIM-kortene eller SIM-kortplassen ikke fungerer, følger du disse trinnene:

1. Fjern SIM-kortskuffen og undersøk SIM-kortene for tegn til skade eller tæring.
  2. Fjern SIM-kortene fra SIM-kortskuffen og sett SIM-kortene tilbake, som vist her.
  3. Sørg for at du lukker SIM-kortskuffen fullstendig, slik at den ikke er løs.
  4. Åpne Kontrollsenter og sørg for at begge operatørene vises i statuslinjen.
  5. Gå til Innstillinger > Mobilnett eller Innstillinger > Mobildata, og sørg for at du ser begge abonnementene.
  6. Trykk på hvert av abonnementene, og sørg for at informasjonen er korrekt.

Kontakt operatøren for å få et nytt nano-SIM-kort i disse situasjonene:

• hvis et SIM-kort ikke fungerer i noen av SIM-kortplassene
  • hvis et SIM-kort ikke passer eller er bøyd

Hvis hoved- eller sekundær-SIM-kortplassen ikke fungerer med mer enn ett SIM-kort, fjerner du SIM-kortet som fungerer, og setter kun inn SIM-kortet som ikke fungerer. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du kontakte Apple-kundestøtte