Få hjelp med Dual SIM med to nano-SIM-kort

Finn ut hvordan du løser problemer som kan oppstå når du bruker Dual SIM med to nano-SIM-kort og iPhone XS Max eller iPhone XR i Kina, Hongkong eller Macao.

Kontroller abonnementene dine

• iPhone må være låst opp, eller begge mobilabonnementene må være fra den samme operatøren.
  • Begge abonnementene må være konfigurert og klare til bruk.
  • Sørg for at du er i et område med kundestøttedekning, og at det ikke er driftsstans i området.

iPhone XS Max og iPhone XR som er kjøpt i Fastlands-Kina, Hongkong og Macao, kan bruke to fysiske SIM-kort. Hvis du ikke befinner deg i Fastlands-Kina, eller hvis du er i Hongkong eller Macao og har en iPhone XS, kan du få hjelp med Dual SIM med en eSIM.

Sørg for at du installerer begge nano-SIM-kortene på riktig måte

Hvis du tror at ingen av SIM-kortene, eller SIM-kortplassen, fungerer, følger du disse trinnene:

1. Fjern SIM-kortskuffen og undersøk SIM-kortene for tegn til skade eller korrosjon.
  2. Fjern SIM-kortene dine fra SIM-kortskuffen og sett SIM-kortene tilbake, som vist her.
  3. Sørg for at du lukker SIM-kortskuffen fullstendig, slik at den ikke er løs.
  4. Åpne Kontrollsenter og sørg for at begge operatørene vises i statuslinjen.
  5. Gå til Innstillinger > Mobilnett, og sørg for at du ser begge abonnementene.
  6. Trykk på hvert av abonnementene, og sørg for at informasjonen er korrekt.

Kontakt operatøren for å få et nytt nano-SIM-kort i disse situasjonene:

• Hvis et SIM-kort ikke fungerer i SIM-kortplassene.
  • Hvis et SIM-kort ikke passer eller er bøyd.

Hvis hoved- eller sekundær-SIM-kortplassen ikke fungerer med mer enn ett SIM-kort, fjerner du SIM-kortet som fungerer, og setter kun inn SIM-kortet som ikke fungerer. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du kontakte Apple-kundestøtte