Hvis du ikke får lade iPhone XS eller iPhone XS Max mens de er i dvalemodus

Finn ut hva du kan gjøre hvis iPhone XS eller iPhone XS Max er koblet til laderen og i dvalemodus, men du ikke får ladet dem.

Det kan hende at noen iPhone XS- og iPhone XS Max-enheter ikke vil lades eller kanskje har forsinket lading når de er i dvalemodus og koblet til strøm med en Lightning-kabel.

Hvis du opplever en av disse situasjonene, kan du oppdatere iPhone-enheten til iOS 12.0.1.