Tilgjengelige godkjente rotsertifikater for Apple-operativsystemer

Trust Stores inneholder godkjente rotsertifikater som er forhåndsinstallert i iOS, macOS, watchOS og tvOS.

Om godkjenning og sertifikater

Hver Trust Store inneholder tre kategorier med sertifikater:

• Godkjente sertifikater etablerer en tillitskjede som bekrefter andre sertifikater som er signert av godkjente røtter, for eksempel for å etablere en sikker forbindelse til en nettjener. Når IT-administratorer oppretter konfigurasjonsprofiler, er det ikke nødvendig å inkludere disse godkjente rotsertifikatene.
  • Spør alltid-sertifikater er ikke-godkjente, men er ikke blokkerte. Når ett av disse sertifikatene brukes, blir du bedt om å velge om du vil godkjenne det eller ikke.
  • Blokkerte sertifikater anses for å være kompromitterte og vil aldri bli godkjent.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.