Hvis iTunes ikke gjenkjenner iOS 12-enheten, må du kanskje oppgradere macOS eller iTunes

Det kan hende at iTunes ikke svarer, ikke gjenkjenner enheten eller viser en melding med «iTunes kunne ikke koble til denne [enheten]. Du har ikke tillatelse.» når du prøver å koble til en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 12 installert.

Oppdater Mac til den nyeste versjonen av macOS for å få den nyeste versjonen av iTunes som systemet ditt støtter, eller få den nyeste versjonen av iTunes på PC. (iTunes følger med macOS fra og med macOS Mojave.)

Hvis du ikke kan oppdatere til macOS Mojave på datamaskinen, kan det hende du må installere iTunes 12.8 på nytt på Mac.

Installer iTunes 12.8 på nytt

Hvis du vil synkronisere og sikkerhetskopiere iPhone XS og iPhone XS Max med iTunes, trenger du en Mac som bruker OS X El Capitan 10.11.6 eller nyere, og iTunes 12.8 eller nyere.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å oppgradere iTunes:

1. Avslutt iTunes hvis programmet er åpent.
  2. Hvis iOS-enheten er tilkoblet Mac via USB, kobler du fra ledningen.
  3. Last ned iTunes 12.8 fra Apple og installer det på Mac.
  4. Lås opp iOS-enheten, sørg for at Hjem-skjermen vises, og koble enheten til Mac via USB.
  5. Åpne iTunes.
  6. Når du ser en melding der det står «Det kreves en programvareoppdatering for å koble til denne [enheten]», klikker du på Installer. Finn ut mer om hva du skal gjøre når du ser denne meldingen.

Få mer hjelp hvis iTunes fortsatt ikke gjenkjenner enheten.