Om iMovie Theater

iMovie Theater viser kanskje ikke videoene dine lenger. Hvis du ønsker å se på videoene dine på Apple TV, kan du bruke AirPlay eller overføre videoene til iCloud-bildebiblioteket.

iMovie Theater er ikke lenger tilgjengelig i App Store på Apple TV. Hvis du allerede har iMovie Theater-appen installert på Apple TV, er det ikke sikkert du kan se videoene dine i appen.

Hvis du ikke kan se på videoene i iMovie Theater på Apple TV, kan du fremdeles se på dem i iMovie Theater på iPhone, iPad eller Mac. Hvis du ønsker å se på videoene dine på Apple TV, kan du strømme dem med AirPlay fra iPhone, iPad eller Mac. Eventuelt kan du se på videoene dine ved å bruke iPhone-appen på Apple TV – følg fremgangsmåten nedenfor for å overføre videoene fra iMovie Theater til iCloud-bildebiblioteket. Du må slå på iCloud-bildebibliotek før du fortsetter.

Legg til videoer i iCloud-bildebiblioteket på en iPhone eller iPad

Last først ned videoene dine i iMovie på iPhone- eller iPad-enheten, og legg dem deretter til i iCloud-bildebiblioteket.

1. I iMovie trykker du på Theater øverst på skjermen.
  2. Trykk på en video for å velge den. Hvis Last ned til enheten-knappen vises, trykker du på Last ned til enhet-knappen for å laste ned videoen til enheten.
  3. Trykk på Del-knappen, trykk på Lagre video, og trykk deretter på OK når den er lagret.
  4. Gjenta for hver video du ønsker å kopiere til iCloud-bildebiblioteket.

Legg til videoer i iCloud-bildebiblioteket på Mac

1. I iMovie på Mac klikker du på Theater øverst på skjermen.
  2. Klikk på en video for å velge den, klikk på Del-knappen, og velg så Fil.
  3. Klikk på lokalmenyen Oppløsning, og velg den høyeste oppløsningen som er tilgjengelig. Angi de andre alternativene for deling, og klikk deretter på Neste.
  4. Velg en plassering der du vil lagre videoen på Mac-maskinen, for eksempel skrivebordet, og klikk på Lagre.
  5. Åpne Bilder.
  6. Finn den lagrede videofilen på Mac-maskinen, og dra den så til Bilder.
  7. Gjenta for hver video du ønsker å kopiere til iCloud-bildebiblioteket.