Finn mobiloperatører som tilbyr eSIM

På iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR kan du bruke to mobilabonnementer – ett med nano-SIM og ett med eSIM. Finn ut hvilke mobiloperatører i landet ditt eller regionen din som tilbyr abonnementer med eSIM, enten aktivert via en QR-kode eller en app. Hvis du har en ulåst iPhone, kan du også bruke eSIM-abonnementer fra andre operatører.

Mobiloperatører

Australia

Optus

Østerrike

T-Mobile

Bahrain

Viva

Brasil

Claro

Kambodsja

Smart Cambodia

Canada

Bell
Fido
Lucky Mobile
Rogers
Virgin

Kroatia

Hrvatski Telekom

Tsjekkia

T-Mobile
Vodafone

Danmark

3

Estland

Telia

Finland

Telia

Tyskland

O2
Telekom
Vodafone

Guam

IT&E

Hongkong

1O1O
3
csl
China Mobile Hong Kong
SmarTone

Ungarn

Magyar Telekom

India

Airtel
Reliance Jio

Kuwait

Ooredoo
Viva
Zain

Malaysia

Celcom
Digi
Maxis

Mexico

AT&T

New Zealand

Spark

Norge

Telenor

Oman

Omantel

Filippinene

Globe

Polen

Orange

Qatar

Ooredoo
Vodafone

Romania

Orange

Singapore

M1

Slovakia

Orange

Spania

Movistar
Orange
Pepephone
Vodafone Spain

Sri Lanka

Dialog

Sverige

3
Tele2

Sveits

Sunrise
Swisscom

Taiwan

APT
Chunghwa Telecom
FarEasTone
Taiwan Mobile

Thailand

AIS
dtac
True Move H

De forente arabiske emirater

du
Etisalat
Virgin Mobile

Storbritannia

EE

USA

AT&T
T-Mobile USA
Verizon Wireless

Vietnam

Viettel

Globale operatører

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.