Finn mobiloperatører som støtter eSIM

På iPhone XS og iPhone XS Max kan du bruke to mobilabonnementer – ett via nano-SIM og ett via eSIM. Finn ut hvilke mobiloperatører som støtter eSIM i landet ditt eller regionen din.

Mobiloperatører

Østerrike

T-Mobile

Canada

Bell

Kroatia

Hrvatski Telekom

Tsjekkia

T-Mobile

Tyskland

Telekom

Vodafone

Ungarn

Magyar Telekom

India

Airtel

Reliance Jio

Spania

Vodafone Spain

Storbritannia

EE

USA

AT&T

T-Mobile USA

Verizon Wireless

Verdensomspennende operatører

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.