Finn mobiloperatører som tilbyr eSIM

På iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR kan du bruke to mobilabonnementer – ett via nano-SIM og ett via eSIM. Finn ut hvilke mobiloperatører i landet ditt eller regionen din som tilbyr abonnementer med eSIM, enten aktivert via en QR-kode eller en app. Hvis du har en ulåst iPhone, kan du også bruke eSIM-abonnementer fra andre operatører.

Mobiloperatører

Østerrike

T-Mobile

Canada

Bell
Virgin

Kroatia

Hrvatski Telekom

Tsjekkia

T-Mobile

Tyskland

Telekom
Vodafone

Ungarn

Magyar Telekom

India

Airtel
Reliance Jio

Spania

Vodafone Spain*

Storbritannia

EE

USA

AT&T*
T-Mobile USA*
Verizon Wireless*

Verdensomspennende operatører

* Kommer senere i år.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.