Produktmerknader for Snarveier

Med iOS 12 oppgraderes tidligere brukere av Workflow-appen til Snarveier-appen. Her er de nyeste funksjonene.

Dette er nytt i Snarveier 2.1.1

• Snarveier er nå optimalisert for 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) og iPad Pro (11-tommers)

Feilrettinger

• Løste et problem der enkelte handlinger (inkludert Send e-post, Dikter tekst, Utfør en Hjem-stemning og Vibrer enhet) ikke fungerte når de ble forsøkt startet via Siri
  • Løste et problem som fikk handlingen Angi lommelykt til å vise en feilmelding
  • Løste et problem som gjorde at handlingen Ring ikke kunne slå telefonnumre med spesialtegn (f.eks. * eller #)
  • Løste et problem med at angitte desimaltall ikke ble gjenkjent på riktig måte på språk som bruker komma som desimaltegn
  • Løste et problem der det valgte bildealbumet for handlingen Arkiver i bildealbum ble tilbakestilt til «Alle bilder» i enkelte tilfeller
  • Løste et problem som hindret handlingen Slå alarm av/på fra å slå av alarmer inntil «Aktiver»-bryteren ble slått på og deretter av igjen
  • Løste et problem der handlingen Les opp tekst brukte stemmer av lavere kvalitet

Snarveier 2.1

• Du kan bruke det gjeldende været i snarveiene med handlingene Hent nåværende vær og Hent værmelding.
  • Angi alarmer og tidtakere med handlingene Opprett alarm, Slå alarm av/på og Start nedtelling.
  • Konverter mellom mange forskjellige målenheter med handlingene Måling og Konverter måling.
  • Hent den nyeste samlingen med bilder som er importert fra Bilder-appen, med handlingen Hent forrige import.
  • Når du bruker Siri på HomePod til å kjøre en snarvei, spilles medier av automatisk fra HomePod med AirPlay.
  • Du kan nå slå av deling for en snarvei og slette dataene dens fra iCloud ved å åpne iCloud-koblingen på iOS og velge «Avslutt deling» i Snarveier-appen.
  • Handlingen Ta opp video har nå støtte for å starte automatiske videoopptak via alternativet «Start umiddelbart».
  • Nå kan du også bruke funksjonene Ring og FaceTime med Siri uten å låse opp iPhone.

Feilrettinger

• Løste et problem der Snarveier-appen kunne krasje når redigereren ble åpnet
  • Løste et problem der Søk i iTunes Store og Søk i App Store forårsaket feilmeldinger
  • Løste et problem der filvelgeren i Dropbox ikke kunne navigere inn i mapper
  • Løste et problem der enkelte apper manglet fra Åpne app-handlingen
  • Løste et problem der snarveier kunne dupliseres etter synkronisering
  • Løste et problem der rekkefølgen på snarveiene kunne tilbakestilles etter synkronisering til en ny enhet
  • Løste et problem der en feilmelding kunne vises etter å ha logget på Todoist
  • Løste et problem der variablene i handlingene Finn og Filtrer ikke var fullstendig synlige
  • Løste et problem der Snarveier-appen kunne fryse når påminnelser ble opprettet
  • Løste et problem der handlingen Tilføy i fil ikke fungerte som forventet hvis det spesifiserte filnavnet ikke sluttet på .txt
  • Lokaliseringsforbedringer
  • Andre feilrettinger og mindre tillegg

Snarveier 2.0

• Kjør snarveier med stemmen din ved å legge dem til i Siri.
  • Nye handlinger er nå tilgjengelige fra apper som støtter Siri-snarveier.
  • Siri foreslår snarveier du bruker regelmessig, på låst skjerm og i Søk.
  • Siri foreslår handlinger for å legge til snarveier basert på rutinene dine og nylig appbruk.
  • Endre systeminnstillingene dine med nye handlinger som Angi Wi-Fi, Angi Spareblussmodus og Angi Ikke forstyrr.
  • Send og forespør betalinger med Apple Pay og favorittappene dine via nye betalingshandlinger.
  • Kjør tilpassede skript i Safari med den nye handlingen Utfør JavaScript på nettside.
  • Snarveier erstatter Workflow-appen, og alle eksisterende arbeidsflyter importeres automatisk.
  • Opplev det oppdaterte, rene designet.

Nye handlinger

• Få Siri til å vise eller lese opp innhold med Vis resultat-handlingen.
  • Send og forespør betalinger med Apple Pay og favorittappene dine via handlingene Send penger og Be om betaling.
  • Kjør tilpassede skript i Safari med den nye handlingen Utfør JavaScript på nettside.
  • Få den samme stemningen som du har hjemme, med den nye handlingen Utfør en Hjem-stemning.
  • Endre systeminnstillingene med disse nye handlingene: Angi Flymodus, Angi Bluetooth, Angi mobildata, Angi Ikke forstyrr, Angi Spareblussmodus og Angi Wi-Fi.
  • Rediger dokumenter med den nye handlingen Merking.
  • Del bilder i iCloud med handlingen Del med iCloud-bildedeling.
  • Mange andre nye handlinger er nå også tilgjengelige i apper som støtter Siri-snarveier.

Oppdaterte handlinger

• Dikter tekst stopper nå automatisk å lytte når du slutter å snakke, og det fungerer i widgeten.
  • Send melding kan nå sende meldinger uten å spørre, ved å bruke bryteren Vis ved utføring.
  • Angi lysstyrke og Angi lommelykt fungerer nå fra widgeten og med Siri.
  • Bytt store/små bokstaver har et nytt «annen hver stor og liten bokstav»-alternativ.

Feilrettinger

• Løste et problem der Åpne URL-er ikke kunne åpne flere nettadresser samtidig
  • Løste et problem der handlingen Arkiver fil ikke lagret filer via iCloud-dokumentvelgeren
  • Løste et problem der Søk i iTunes Store kunne krasje når du søkte etter enkelte typer medier, for eksempel lydbøker
  • Løste et problem der snarveier for å gi nytt navn, slette eller duplisere som bruker 3D Touch, kanskje ikke fungerte
  • Løste et problem der Les opp tekst kunne snakke lavt hvis den ble kjørt etter handlingen Dikter tekst
  • Drafts-handlingene støtter nå Drafts 5
  • Tilgjengelighetsforbedringer
  • Mange andre feilrettinger og mindre tillegg

Les mer

Du finner mer informasjon om Snarveier-appen, inkludert omfattende trinn for oppretting og bruk, i brukerhåndboken for Snarveier.