Foreta et nødanrop fra en låst iPhone

Selv om en iPhone er låst, kan du likevel foreta et nødanrop og se etter nødinformasjon. Nødinformasjon hjelper ambulansepersonell få tilgang til kritisk viktige medisinske informasjon.

Foreta et nødanrop

1. Gå til låseskjermen, og trykk deretter på Nødanrop.
  2. Ring.
    Nødanrop-skjermen

Se etter nødinformasjon

Hvis noen trenger hjelp og de ikke reagerer, kan du se etter nødinfo på iPhonen deres. Nødinformasjonen har medisinsk informasjon som kan være viktig i nødtilfeller, slik som allergier og medisinske tilstander, samt informasjon om nødkontakter.

Hvis iPhone er låst, går du til låseskjermen, og deretter trykker du på Nødanrop > Nødinfo. Hvis iPhone ikke er låst, åpner du Helse-appen, og deretter trykker du på Nødinfo-fanen.

Utforsk flere nødfunksjoner

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.