Emner å lese før ACiT 2018 serviceautorisasjonseksamen for iOS-service (iOS-18A)

Les om ACiT 2018 serviceautorisasjonseksamen for iOS (iOS-18A) og hvilke deler og emner du kan forvente.

Hva inneholder eksamenen?

ACiT 2018 serviceautorisasjonseksamen for iOS (iOS-18A) er en databasert kunnskapstest som Pearson VUE tilbyr på nettet. Testen er en åpen ressurs, og testdeltakerne bør bruke Apple-refereransemateriell og kurs i ATLAS som hjelp til å svare på eksamensoppgavene.

For å bli sertifisert som Apple Certified iOS Technician 2018 (ACiT – Apple-sertifisert iOS-tekniker), må du bestå denne eksamenen (iOS-18A) og eksamen i grunnleggende Apple-service (SVC-18A).

Merk at du må fullføre eksamen i grunnleggende Apple-service før du kan ta serviceautorisasjonseksamen for iOS-service.

Eksamenssammendrag

• Antall deler: 2
  • Antall læringsmål: 19
  • Antall punkter totalt: 70
  • Godkjent resultat: 80 prosent totalt (minst 56 av 70 punkter for å bestå)
  • Tidsbegrensning: 2 timer

Eksamenen starter med sju demografiske spørsmål. Disse spørsmålene vurderes ikke, og de teller ikke mot eksamenens tidsgrense på to timer.

Deler og emner

Her er delene og emnene som inngår i ACiT 2018 serviceautorisasjonseksamen for iOS.

Problemløsing (38 punkter)

• Beskrive hvordan du feilsøker en problemløsing i et gitt scenario.
  • Gitt et avgrenset problem, klassifisere problemet som enten et maskinvareproblem (inkludert skade ved uhell), et programvareproblem, et miljøproblem eller en opplæringsmulighet.
  • Identifisere framgangsmåten i oppsetts- og aktiveringsprosessen for iOS.
  • Nevne vanlige løsninger for batterirelaterte problemer.
  • Identifisere grunnleggende kontroller for håndtering av en postkasse.
  • Beskrive de innebygde appene og funksjonene i iOS.
  • Beskrive hvordan du tilpasser Generelt- og Tilgjengelighet-innstillingene på iPhone.
  • Beskrive personverninnstillingene som kan angis for apper.

Service av iPhone (32 punkter)

• Identifisere det fysiske tilbehøret og nettressursene som kreves for å utføre service på en iPhone-modell på en korrekt og sikker måte.
  • Identifisere hvilket tilbehør som kreves for å redusere faren for å bli skadet under servicearbeid på en iPhone.
  • Identifisere verktøyene som vanligvis brukes til å utføre service på alle iPhone-modeller.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone 5s.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone 5c.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone 6 og iPhone 6 Plus.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone 6s og iPhone 6s Plus.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone SE.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone 7 og iPhone 7 Plus.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone 8 og iPhone 8 Plus.
  • Identifisere de riktige spesialverktøyene, delene og prosedyrene som kreves for å utføre service på iPhone X.

Kurs i ATLAS

For å forberede deg på ACiT 2018 serviceautorisasjonseksamen for iOS-service, foreslår vi at du ser gjennom kursene i emneområdet for ACiT 2018 i ATLAS.