Kontinuitetskamera: Bruk iPhone eller iPad til å skanne dokumenter eller ta et bilde på Macen

Bruk en iPhone eller iPad til å skanne dokumenter eller ta et bilde av noe i nærheten, så vises det umiddelbart på Macen.

Bruk en app som støtter kontinuitetskamera

Bruk kontinuitetskameraet til å skanne eller ta et bilde i disse støttede appene:

• Finder
  • Keynote 8.2 eller nyere
  • Mail
  • Meldinger
  • Notater
  • Numbers 5.2 eller nyere
  • Pages 7.2 eller nyere
  • TextEdit

Ta et bilde

1. Åpne et støttet program på Macen.
  2. Utfør en av disse handlingene:
    • Ctrl-klikk der du vil at bildet skal settes inn i programvinduet. Velg Sett inn fra iPhone eller iPad > Ta bilde, fra snarveimenyen som vises. Du kan også gjøre dette i et Finder-vindu eller på skrivebordet.
    • Velg Sett inn fra iPhone eller iPad > Ta bilde, fra Fil-menyen (eller Sett inn-menyen, hvis aktuelt).
  3. Kamera-appen åpnes på iPhone eller iPad. Trykk på lukkerknappen ta bilde-knappen for å ta et bilde, og trykk deretter på Bruk bilde. Bildet vises i vinduet på Macen.

Skann dokumenter

1. Åpne et støttet program på Macen.
  2. Utfør en av disse handlingene:
    • Ctrl-klikk der du vil at bildet skal settes inn i programvinduet. Velg Sett inn fra iPhone eller iPad > Skann dokumenter, fra snarveimenyen som vises. Du kan også gjøre dette i et Finder-vindu eller på skrivebordet.
    • Velg Sett inn fra iPhone eller iPad > Skann dokumenter, fra Fil-menyen (eller Sett inn-menyen, hvis det er aktuelt).
  3. Kamera-appen åpnes på iPhone eller iPad. Plasser dokumentet foran kameraet, og vent til skanningen er fullført. Hvis du må å registrere en skanning manuelt, trykker du på lukkerknappen ta bilde-knappen eller en av volumknappene. Deretter drar du i hjørnene for å justere skanningen slik at den passer på siden, og trykker på Behold skannet fil.
  4. Legg til flere skanninger i dokumentet, eller trykk på Lagre når du er ferdig. Skanningene vises som en PDF-fil i vinduet på Macen.

Bruk iPhone som nettkamera

Du kan også bruke iPhone som nettkamera for Macen. Denne funksjonen har forskjellige systemkrav.

Kontinuitetskamera: Bruk iPhone som nettkamera for Mac

Systemkrav for kontinuitetskamera

Når kontinuitetskameraet brukes til å skanne og ta bilder på Macen, fungerer det med disse enhetene og operativsystemene.

macOS Mojave eller nyere

• MacBook-modeller fra 2015 og nyere
  • MacBook Pro fra 2012 eller nyere
  • MacBook Air fra 2012 eller nyere
  • Mac mini fra 2012 eller nyere
  • iMac fra 2012 eller nyere
  • iMac Pro
  • Mac Pro fra 2013 eller nyere
  • Mac Studio

iOS 12 eller nyere

• iPhone
  • iPad
  • iPod touch

Tilleggskrav