Slik sender du Apple Watch til Apple for reparasjon i Europa

Velg land eller region.

Vi beklager at Apple Watch ikke virker slik den skal.

Når du har kontaktet Apple for reparasjon, mottar du et sett som inneholder alt du trenger for å returnere Apple Watch til Apple.

Før du sender Apple Watch

1. Fjern sammenkoblingen på Apple Watch (hvis mulig).
  2. Når du fjerner sammenkoblingen, prøver iPhone å opprette en sikkerhetskopi av Apple Watch. Når enheten kommer tilbake fra service, kan du bruke sikkerhetskopien til å gjenopprette Apple Watch.
  3. Fjern remmen fra Apple Watch.

Du må pakke inn Apple Watch med den inkluderte emballasjen

1. Plasser Apple Watch i den hvite esken. Ikke legg ved remmen, Link Bracelet eller annet tilbehør.
  2. Brett ned lokket på den hvite esken. Du bør kunne se urskiven på Apple Watch gjennom det gjennomsiktige vinduet øverst på esken.
  3. Sett lokket på den hvite esken.
  4. Legg den hvite esken i den brune esken.
  5. Brett ned og sikre lokket på den brune esken.
  6. Forsegle den brune esken.

Send Apple Watch til Apple

1. Hvis returetiketten er inkludert, fester du den på esken.
  2. Finn navnet til transportøren på etiketten (eller et annet sted på emballasjen), og gå til nettstedet deres for å avtale henting eller finne et leveringssted.
  3. Be transportøren om en kvittering for henting.
  4. Sjekk statusen til serviceforespørselen din.

*Apple er ikke ansvarlig for noen skader som oppstår under sending hvis pakken ikke er skikkelig forseglet eller er levert til transportøren i dårlig stand.

Bruk den reparerte eller erstattede Apple Watch

1. Hold klokken i nærheten av telefonen din.
  2. Sammenkoble Apple Watch.  Når du sammenkobler Apple Watch, kan du velge å gjenopprette den fra en sikkerhetskopi hvis du har en.

© 2018 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, Watch og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. AppleCare og iCloud er tjenestemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Andre produkter og firmanavn nevnt herunder kan være varemerker for sine respektive selskaper.