Bruk Pages, Numbers og Keynote online på iCloud.com

Les hvordan du oppretter nye dokumenter på iCloud.com og redigerer filer som er lagret i iCloud Drive med mer. Når du er klar til å dele arbeidet du har gjort, kan du samarbeide med andre, laste ned en kopi eller sende en kopi med e-post.

Opprett et nytt dokument, et nytt regneark eller en ny presentasjon

1. Logg på iCloud.com med Apple-ID-en din.
  2. Klikk på Pages, Numbers eller Keynote avhengig av hva du vil opprette.
  3. Klikk på Legg til-knappen, velg en mal eller et tema, og klikk på Velg.

Åpne en fil fra iCloud Drive

1. Logg på iCloud.com med Apple-ID-en din.
  2. Kikk på Pages, Numbers eller Keynote.
  3. Dobbeltklikk på filen du vil åpne.*

Les mer om iCloud Drive.

Last opp og rediger en fil fra en Mac eller PC

1. Logg på iCloud.com med Apple-ID-en din.
  2. Klikk på Pages, Numbers eller Keynote avhengig av hvilken type fil du vil åpne.
  3. Klikk Last opp-knappen, velg filen, og klikk på Velg.

Del en fil fra iCloud.com

1. Logg på iCloud.com med Apple-ID-en din.
  2. Klikk på Numbers, Pages eller Keynote.
  3. Dobbeltklikk på filen.
  4. Velg hvordan du vil dele filen:
    • Inviter andre til å samarbeide med deg.
    • Last ned en kopi: Klikk på verktøyknappen, velge Last ned en kopi, og velg et format.
    • Send en kopi med iCloud Mail: Klikk på verktøyknappen, klikk på Send en kopi, velg et format, og klikk på E-post.

Les mer

* Hvis en fil er nedtonet når du prøver å velge den, støttes ikke filen. Sjekk filbegrensningene for dokumenter, regneark og presentasjoner på iCloud.com.