Skjermsparere med flyfotoer på Apple TV

Se nydelige flyfotoer tatt i hele verden og i verdensrommet. Få stedsinformasjon med bare et trykk og bytt til et annet flyfoto ved å dra – gjør alt dette på Apple TV.

Start en skjermsparer med flyfoto

Apple TV viser en skjermsparer når skjermen har vært inaktiv i et visst antall minutter. Du kan starte skjermspareren når som helst. Bare gå øverst til venstre på Hjem-skjermen på Apple TV, og trykk på Meny-knappen på Apple TV Remote.

Gå til Innstillinger > Generelt > Skjermsparer, og velg Start etter for å endre antall minutter før skjermspareren starter.

Skjermsparere med flyfotoer er ikke tilgjengelige på Apple TV (2. og 3. generasjon).

Finn ut hvor et flyfoto ble filmet

Har du noen gang lurt på hvilken by eller hvilket sted et flyfoto er tatt? Med tvOS 12 kan du se plasseringen til flyfotoet.

Trykk du på berøringsflaten på Apple TV Remote mens flyfotoet spilles av.

Bytt til en annen skjermsparer med flyfoto.

Du kan bytte mellom plasseringer på Apple TV mens flyfotoet spilles av. Bare dra til høyre eller venstre på berøringsflaten på Apple TV Remote.

Hvis du lytter til musikk på Apple TV mens et flyfoto spilles av, trykker du på høyre eller venstre side av berøringsflaten for å spille av neste eller forrige sang.

Du kan ikke velge et spesifikt flyfoto som skal spilles av på Apple TV. Men du kan angi hvor ofte nye flyfoto skal lastes ned. Bare gå til Innstillinger > Generelt > Skjermsparer, og velg Last ned ny video.

Antall flyfoto du kan laste ned, avhenger av hvor mye lagringsplass du har på Apple TV. Gå til Innstillinger > Generelt > Administrer lagringsplass for å administrere lagringsplass på Apple TV.