Skjermsparere med flyfoto på Apple TV

Se flotte videoer tatt opp i hele verden, under vann og i verdensrommet. Få stedsinformasjon med bare et trykk og bytt til et annet flyfoto ved å dra – gjør alt dette på Apple TV.

tvos-17-aerial-screensaver-scotland-lake-3

Start en skjermsparer med flyfoto

Apple TV viser en skjermsparer når skjermen har vært inaktiv i et visst antall minutter. Du kan også starte skjermspareren manuelt før skjermen er inaktiv. Trykk på og hold inne Tilbake-knappenTilbake-knappen eller Meny-knappen for å gå tilbake til Hjem-skjermen, og trykk så på Tilbake-knappenTilbake-knappen eller Meny-knappen to ganger.

Hvis du vil endre hvor mange minutter som skal gå før skjermspareren starter, går du til Innstillinger > Generelt > Skjermsparer og velger Start etter.

Skjermsparere med flyfoto er ikke tilgjengelige på Apple TV (2. og 3. generasjon).

Finn ut hvor et flyfoto ble filmet

Har du noen gang lurt på hvilket sted et flyfoto er tatt? Trykk du på berøringsflaten på Apple TV Remote mens stedet spilles av.

Bytt til et annet sted

Du kan ikke velge et bestemt flyfoto du vil spille av på Apple TV, men du kan velge et tema. Bare gå til Innstillinger > Generelt > Skjermsparer > Temaer. Sveip og velg et tema for å vise eller skjule det når flyfotoene spilles av.

For å bytte mellom steder flyfotoene er tatt, sveiper du til høyre eller venstre på berøringsflaten på Apple TV Remote mens flyfotoet spilles av.

Finn ut mer

• Hvis du lytter til musikk på Apple TV mens et flyfoto spilles av, trykker du på høyre eller venstre side av berøringsflaten for å spille av neste eller forrige sang.

• Du kan velge hvor ofte nye flyfoto lastes ned. Gå til Innstillinger > Generelt > Skjermsparer og velg Last ned ny video for å endre innstillingene.

• Du kan også vise Minner eller albumer fra Bilder-appen som skjermsparer. Finn ut hvordan du lager en bildeskjermsparer på Apple TV.

Antall flyfoto du kan laste ned, avhenger av hvor mye lagringsplass du har på Apple TV. Gå til Innstillinger > Generelt > Administrer lagringsplass for å administrere lagringsplassen på Apple TV.