Bruk Memoji på iPhone X eller iPad Pro

På iPhone X eller nyere, 11-tommers iPad Pro eller 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) kan du lage memojier som passer til personligheten din og humøret ditt. Deretter kan du lage så mange andre versjoner av deg selv du vil, i Meldinger og FaceTime.

Memoji

lag en memoji

Lag din egen memoji

På iPhone X eller nyere, 11-tommers iPad Pro eller 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon):

1. Åpne Meldinger, og trykk på ny melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på animoji-symbolet, og sveip deretter til høyre og trykk på Ny Memoji legg til ny memoji.
  3. Tilpass deretter kjennetegnene på memojien – for eksempel hudtone, hårfrisyre, øyne og mer.
  4. Trykk på Ferdig.

Du trenger en iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) for å bruke Memoji.

Bruk memojien din

Nå kan du ta i bruk memojien din i Meldinger eller FaceTime.

memoji med meldinger

Meldinger

Hvis du vil sende en animert memoji eller et memoji-klistremerke:

1. Åpne Meldinger, og trykk på ny melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på animoji-symbolet
  3. Sveip til venstre for å velge en memoji. Se deretter på iPhone eller iPad.
  4. Trykk på start opptak-symbolet for å ta opp og stopp opptak for å stoppe. Du kan ta opp i 30 sekunder. Hvis du vil velge en annen memoji med det samme opptaket, trykker du på en annen memoji du har laget. Hvis du vil lage et Memoji-klistremerke, trykker du og holder på memojien og drar den til meldingstråden. Hvis du vil slette en memoji, trykker du på Slett-symbolet.
  5. Trykk på send-symbolet for å sende.

Du trenger en iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) for å bruke Memoji.

FaceTime

1. Åpne FaceTime og ring noen.
  2. Når samtalen starter, trykker du på effekter-symbolet.
  3. Trykk på Memojien du vil bruke.
  4. Fortsett FaceTime-samtalen med den tilpassede memojien, eller trykk på x-symbolet for å fortsette uten en memoji eller gå tilbake til FaceTime-menyen.

Gjenta trinn 2–4 for å endre eller fjerne en Animoji eller Memoji under en FaceTime-samtale.

Du trenger en iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) for å bruke Memoji.

Bruk memojien din med Kamera-effekter

Med kameraeffekter i iOS 12 kan du gjøre samtalene dine enda livligere. Lag og del raskt et bilde eller en video med Memoji:

1. Åpne Meldinger, og trykk på skriv melding for å opprette en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på kamerasymbolet, og ta deretter et bilde eller en video.
  3. Trykk på effekter-symbolet, trykk på animoji-symbolet , og velg memojien du vil bruke. Du kan legge til flere effekter i bildet eller videoen.
  4. Når du har valgt memoji, trykker du på x-symbolet nederst til høyre, og trykker deretter på grå sirkel-symbolet.
  5. Trykk på blått send-symbol for å sende, eller trykk på Ferdig for å legge til en personlig melding før bildet sendes. Hvis du ikke vil sende bildet, trykker du på x-symbolet øverst til høyre på bildet.

Du trenger en iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) for å bruke Animoji og Memoji.

Administrer memojiene dine

Vil du endre en memoji du allerede har laget? Du kan redigere kjennetegnene eller duplisere en eksisterende memoji med nye kjennetegn eller slette en memoji.

1. Åpne Meldinger, og trykk på ny melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på animoji-symbolet, sveip til høyre til du finner memojien du vil ha, og trykk deretter på Mer-symbolet.
  3. Velg Rediger, Dupliser eller Slett.

Hvis du vil bruke memojier på alle de kvalifiserte enhetene dine, * må du aktivere tofaktorautentisering for Apple-ID-en din, og være logget på iCloud med den samme Apple-ID-en på alle enhetene. Du må også slå på iCloud Drive. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > iCloud Drive.

* Du trenger en iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) for å bruke Memoji.

Gjør mer med meldingene dine

Du trenger en iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) for å bruke Memoji.