Bruk Memoji på iPhone eller iPad Pro

Du kan lage en Memoji for å matche personligheten din og humøret ditt, og så bruke den i Meldinger og FaceTime. Og med en kompatibel iPhone eller iPad Pro kan du lage en animert Memoji som bruker stemmen din og gjenspeiler ansiktsuttrykkene dine.

No alt supplied for Image

Slik lager du en Memoji

1. Åpne Meldinger og trykk på Ny melding-knappenSkriv melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.

2. Trykk på Pluss-knappenNo alt supplied for Image.

3. Sveip opp eller trykk på MerNo alt supplied for Image.

4. Trykk på MemojiMemoji-knappen.

5. Sveip mot høyre og trykk på Ny Memoji.

6. Tilpass ansiktstrekkene til memojien din – som hudfarge, sveis og øyne med mer.

En iPhone som viser hvordan du lager en Memoji.
  7. Trykk på Ferdig.

Slik deler du Memoji-klistremerker i Meldinger

Memojiene blir automatisk til klistremerkepakker som bor i tastaturet ditt, og du kan bruke dem i Meldinger, Mail og visse apper fra tredjepart.

Slik deler du et Memoji-klistremerke:

1. Åpne eller start en ny samtale i Meldinger.

2. Trykk på Pluss-knappenNo alt supplied for Image og så på KlistremerkerNo alt supplied for Image.

3. Trykk på Memoji-fanenNo alt supplied for Image.

4. Velg klistremerket du vil sende.

iPhone som viser hvordan du velger et Memoji-klistremerke.
  5. Trykk på Send-knappenSend-knappen.

Du kan også trykke og holde på et Memoji-klistremerke for å løsne og feste det på en hvilken som helst boble i samtalen.

iPad Air 2 har ikke støtte for Memoji-klistremerker.

Slik bruker du en animert Memoji i Meldinger

1. Sørg for at du har en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

2. Åpne Meldinger og trykk på Ny melding-knappenNy melding-knappen for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.

3. Trykk på Pluss-knappenNo alt supplied for Image.

4. Sveip opp eller trykk på MerNo alt supplied for Image.

5. Trykk på Memoji-knappenNo alt supplied for Image og sveip mot venstre for å velge en Memoji.

6. Trykk på Opptak-knappenopptak-symbolet for å ta opp og Stopp-knappenstopp opptak for å stoppe. Du kan ta opp i opptil 30 sekunder. Hvis du vil velge en annen Memoji med det samme opptaket, trykker du på en annen Memoji du har laget. Hvis du vil lage et Memoji-klistremerke, trykker du og holder på Memojien og drar den til meldingstråden. Hvis du vil slette en Memoji, trykker du på Papirkurv-knappenPapirkurv-knappen.

ios-17-iphone-14-pro-messages-send-memoji
  7. Trykk på Send-knappensend-symbolet.

Slik bruker du en animert Memoji i FaceTime

1. Sørg for at du har en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

2. Åpne FaceTime og start et anrop.

3. Når samtalen starter, trykker du på Effekter-knappeneffekter-symbolet.

4. Trykk på Memojien du vil bruke.

En iPhone som viser hvordan du lager en animert Memoji i FaceTime
  5. Fortsett FaceTime-samtalen med den tilpassede Memojien. Eller trykk på Lukk-knappenNo alt supplied for Image for å fortsette uten en Memoji eller gå tilbake til FaceTime-menyen.

Gjenta trinn 2–4 for å endre eller fjerne en Memoji under en FaceTime-samtale.

Administrer Memojier

Vil du endre en memoji du allerede har laget? Du kan redigere kjennetegnene, duplisere en eksisterende memoji med nye kjennetegn eller slette en memoji.

1. Åpne Meldinger og trykk på Ny melding-knappenNy melding-knappen for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.

2. Trykk på Pluss-knappenNo alt supplied for Image.

3. Sveip opp eller trykk på MerNo alt supplied for Image.

4. Trykk på MemojiNo alt supplied for Image.

5. Sveip til memojien du vil bruke og trykk på Mer-knappenmer-symbolet.

6. Velg Rediger, Dupliser eller Slett.

Hvis du vil ha memojiene dine på alle kompatible enheter, må du slå på tofaktorautentisering for Apple-ID-en din, og du må være logget på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene. Du må også slå på iCloud Drive. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > iCloud Drive.

For å bruke en animert Memoji trenger du en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Gjør mer med meldingene dine

Gjør meldingene dine mer uttrykksfulle med effekter som meldingsbobler, fullskjermsanimasjoner og mer.